max 320tl bütçe ile supplement takviyesi

ohnofor

Üye
320tl ye kadar bütçem var. aklımda weider in protein tozu var(275tl) yada bunun yerine önerebileceğiniz 320tl ye tamamlayacak optimum whey(230tl) ile bi kombinasyonunuz var mı ?

Ke
320tl ye kadar bütçem var. aklımda weider in protein tozu var(275tl) yada bunun yerine önerebileceğiniz 320tl ye tamamlayacak optimum whey(230tl) ile bi kombinasyonunuz var mı ?
Kesinlikle gold standard al 230 tlye bide yanina scitech bcaa xpress(tadi cok kotu)al kombine et weidere o kadar par verme

Ohoo bu işte tada takılacaksak yandık :D Kingmetoya katılıyorum optimum whey + scitech bcaa alabilirsin (bcaa bile gereksiz bence fakat kişisel tercih)

hocam ben de 2 3 ay önce gold standart whey aldım ama pişman oldum o kadar gerekli bir şey değil keşke kreatin alsaydım diyorum şimdi ki kreatin de pahalı bir şey değil şimdi alacağım. Size tavsiyem de kalan parayı kreatin de kullanmanız hem ölçekleri az olduğu için bitmiyor ve en çok araştırılıp bilinen tek supplement kreatin.

hocam ben de 2 3 ay önce gold standart whey aldım ama pişman oldum o kadar gerekli bir şey değil keşke kreatin alsaydım diyorum şimdi ki kreatin de pahalı bir şey değil şimdi alacağım. Size tavsiyem de kalan parayı kreatin de kullanmanız hem ölçekleri az olduğu için bitmiyor ve en çok araştırılıp bilinen tek supplement kreatin.
Hocam kreatin i araştırdım da anladığım akdarıyla sporda enerji veriyormuş. kas gelişimine bi etkisi yok diye biliyorum

beslenmen iyiyse supplementlerin hepsi israftan başka bişey değildir.sadece kreatin alınmalıdır.eğer protein eksiğiniz varsa whey protein alınabilir.

Back
Yukarı