ByVendetta
Üye
Belki duymuş veya görmüşsünüzdür bu yılın etkileyici mankenlerinden biri de(büyük oranda vücudu sayesinde) Matthew Terry.(Ve açıkçası idealimdeki vücut hem atletik hem de estetik sanırım abartı denmeyecek bir vücut,böyle bir vücuda sahip olmak için aşırı emek harcanacağını düşünmüyorum ama bu demek değildir ki kolay sahip olunabilecek bir vücut bence ortalama 2-3 yıla iyi bir beslenme,düzenli çalışma ve iyi bir dinlenme ile elde edilebilir,kendi yorumumdur belki daha uzun belki daha kısa ama temkinli olmak istedim bu yüzden 2-3 yıl yazdım neyse uzatmayayım.)
Matthew Terry'nin ölçüleri:
Boy:6'1"(Yaklaşık 185 cm)
Bel:32 (Yaklaşık 81 cm)
Diğer ölçülerini ve kilosunu çok araştırmama rağmen bulamadım eğer bulan varsa ve paylaşırsa sevinirim,
Bence Matthew Terry'nin en iyi bölgeleri karın ve sırtı gerçekten çok iyi ve belide çok ince kalıyor o sırta,kollarını abartı bulmuyorum ve sizce kol ölçüsü kaçtır yorumlarınızı merak ediyorum bence en fazla 40 cm'dir.Göğüs ölçüsü 108-115 arasındadır(sırtından da dolayı)
Birkaç fotoğrafı:
Sırtı gerçekten çok iyi hele beliyle birleşince
Karın kasları asimetrik ama gayet iyi,sırt ve göğüs bölgesi de iyi kollarda abartılı değil ama iyi size sorum sizce kollarının ölçüsü nedir?
Pozlar biraz müstehcen gibi hatam varsa kusura bakmayın.
Not:Bazı pozlarda ışığın büyük etkisi var ama yine de istediğim vücut yaklaşık bu düzeyde.
Matthew Terry'nin ölçüleri:
Boy:6'1"(Yaklaşık 185 cm)
Bel:32 (Yaklaşık 81 cm)
Diğer ölçülerini ve kilosunu çok araştırmama rağmen bulamadım eğer bulan varsa ve paylaşırsa sevinirim,
Bence Matthew Terry'nin en iyi bölgeleri karın ve sırtı gerçekten çok iyi ve belide çok ince kalıyor o sırta,kollarını abartı bulmuyorum ve sizce kol ölçüsü kaçtır yorumlarınızı merak ediyorum bence en fazla 40 cm'dir.Göğüs ölçüsü 108-115 arasındadır(sırtından da dolayı)
Birkaç fotoğrafı:

Sırtı gerçekten çok iyi hele beliyle birleşince

Karın kasları asimetrik ama gayet iyi,sırt ve göğüs bölgesi de iyi kollarda abartılı değil ama iyi size sorum sizce kollarının ölçüsü nedir?
Pozlar biraz müstehcen gibi hatam varsa kusura bakmayın.
Not:Bazı pozlarda ışığın büyük etkisi var ama yine de istediğim vücut yaklaşık bu düzeyde.
Son düzenleme: