Masturbasyon?

Discovery chanellde bir boksör üzerinde testler yapıyorlar.Bayağı büyük bir ekip.Kum torbasına yumruk attırıyorlar.Ayaklarının gücünü ölçüyorlar vs.

Daha sonra 1 hafta hiç seks yapmıyor bu boksör.1 hafta sonunda seks yapıyor.Bu testler tekrarlanıyor.Vücuttaki testorejen değerleri artmış.Performans olarak artış mevcut.Tam adını hatırlamıyorum boksörün ama zenciydi :)

bence haftada 2 kez ve ant günleri yapılmaması gerekir. Eğer haftada 6 gün çalışılıyorsa 1kez o da off günde yapılmalı diyorum..

Şahsen bi arkadaşım vardı günde 3 kere yapıyorum hergün diyordu kilosu gün geçtikçe azalıyordu aynı şekilde kemik erimesi,saçlarda azalma sürekli dökülme ve vitamin eksikliği oldu.. herşeyin fazlası zarar arkadaşlar

Ben ne zaman masturbasyon yapsam bütün gücüm kuvvetim bitmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden antreman günleri yapmamaya özen gösteriyorum... Arkadaşların dediği gibi bu his belkide psikolojik olabilir ama bende tam bir olumsuz bir psikoloji yarattığı kesin...

6 saat önce ve 6 saat sonra yapılmasın denmiş fakat bir başka iletide paylaşılan linkteki Çinlilerin yaptığı araştırma sonuçlarına göre spordan bir saat sonra gerçekleşen boşalma kandaki Killer Cell (Türkçe'de doğal öldürücü hücre olarak geçiyor) sayısını yükselterek bağışıklık sistemini güçlendiriyor, dolayısıyla vücudun yenilenme süresini kısaltıyor.
Aynı şekilde boşalma olmadan gerçekleşen cinsel uyarının erkeklik hormonu seviyesini yükselttiği görülmüş ve sporcuların workout öncesinde cinsel uyarılmaya maruz kalmalarının daha yüksek bir testosteron seviyesi ile çalışmalarını sağlayacağı söylenmiş.

Linki tekrar paylaşayım: http://www.bodybuilding.com/fun/south99.htm

Konu içinde güzel mesajlarda var, geyiğie vuranlarda. Konu cinsellik olunca 21 sayfa uzuyor konu, oda ilginç.

Şimdi bu bir gerçek ki, insanların %60'ı masturbasyondan sonra enerji kaybına uğruyor ve gücünü kaybediyor. Ben ise masturbasyon yaptığım zaman ki gün, ondan sonra ki gün, hatta ondan da sonraki gün kendimi güçsüz hissediyorum. Bunun sebebinide kondüsyon düşüklüğüne bağlıyorum. Yani buda, kondusyonu düşük bir insan masturbasyon yaptığı zaman yerinden bile kıpırdayamaz anlamına geliyor. Enerjisi yüksek bir insan için günde 2 kere bile yapılsa ona etki etmez.

az önce 12 mesaj silinmiştir..

başlığın amacı vg ve masturbasyon ilişkisi..

kimin ne kadar ne yaptığı, nasıl yaptığı değil?? skor tutmuyoruz burda..olayı bilimsel çizgiden kaydırmayınız.. !!!

bende bi ara antremandan sonra direk masturbasyon yapıyordum boşa kürek çekmişiz zaten bu vg de moral çok önemli mast yaptıktan sonra iyice kaybediyorsun

personal trainer olan bi abim diyelim. Bana Yapmamız gerektiğini söylemişti off günlerinde yapmamızın hem kafa rahatlamasına hemde vücut gelişimine etkisi olduğunu söyledi.

Açıklaması şöyleydi: Testo.yu bir bardak olarak ele alalım. Bardağı boşaltmazsan tekrar dolduramazsın derdi..

Saygılar..

az önce 12 mesaj silinmiştir..

başlığın amacı vg ve masturbasyon ilişkisi..

kimin ne kadar ne yaptığı, nasıl yaptığı değil?? skor tutmuyoruz burda..olayı bilimsel çizgiden kaydırmayınız.. !!!

abi kırmızı kırmızı yazma okunmuyo :D

Ben karar verdim 1 ay tutacam kendimi :D özellikle kendine hakim olmak isteyenler mynet denilen siteden uzak dursunlar orda çok takılıyorum ben haberlere falan aklımı çeliyor bazı şeyler :D

antremandan 2 3 saat önce yapsak ama üstünede protein takviye etsek sorun olur mu ??

örnegino saate kdr 30 40 gr protein aldık 10 15 ini haracdı o açıgı kapattık sonra antreman yaptık boşa gitmez değil mi ?

antremandan 2 3 saat önce yapsak ama üstünede protein takviye etsek sorun olur mu ??

örnegino saate kdr 30 40 gr protein aldık 10 15 ini haracdı o açıgı kapattık sonra antreman yaptık boşa gitmez değil mi ?

bence proteinle pek ilgisi yok.genel olarak enerjiyi çok düşüyor.geçen gün bizzat yaşadım.Protein aldım antrenmana gittim.cıksss.... vücut bitmiş... daha önce kaldırdıklarımı 8 tekrar yapamadım bile. bench_O

Yararlı diyen var zararlı diyen var çözülemedi bi :)Eski sisteme devam ederim ne zaman vücut isterse o zaman elizabeth :)

burda bası arkadaslar masturbasyon olayını cok fazla abrtmıs

masturbasyondan sonra gorulen yorgunluk tamamen psıkolojıktır bunun baska bır acıklmasıda olamaz varsada br arkdas hangı mekanızma ıle enerjı harcandıgını ve bu kadar yorgunluk yaptıgını acıklarsa sevınırım

masturbasyon kısıden kısıye degısmekle bırlıkte bır kısıtlaması olması gereken bır durum degıldır ama bunun abrtılması ılerde cınsel yasamı olumsuz etkıler eger kendınıze hakım olamıyorsanız gunde 1 yapın sıze bır sye kaybettırmez

haftada su kadar yap demek cok sacma cunku bunun fızıksel bır eforu olmadıgı ıcın vucutta gelısım adına - bır durum yaratması mumkun degıldır

bazılarıda kac gr proteın gıder falan demıs mantıklı bır ınsan bu zaten sormaz . bosaltım anında cıkan sıvı ve ıcındekı spermler evet proteınden olusur ama bunlar zaten kullılamaz tekrardan kesınlıkle bosaltılması gereken bır sıvıdır

kı bunun bıle proteın sayıldıgını dusunelım maks 2 gr ya eder ya etmez . zaten 2-3gr ın hesabını yapıyorsanız bu sporu falan brakın yapmayın daha ıyı

abartmadan eger psıkolojık yorgunluk yapmıyorsa abartmadan ama :) ıstedıgnız kadar yapabılrsnız bunun ne vg acısından nede baska bır acıdan bır kısıtlması yoktur . ama eger psıkolojık olarak sıze bır zorluk cıakrıyorsa kendınızı yorgun hıssedıyorsanız . haftada 3 gıbı br rakamda tutmak ve antrenman gunlerı harıcınde sadece dınlenme gunlerınde yapmak en mantıklısıdır

Şahsım adına antreman günleri asla yapılmaması gerektiğini düşünüyorum..
Flexor hocamız , ant.dan en az 6 saat önce ve sonra olmalı diye konunun ilk sayfalarında belirtmişti..
Haftada yapacağınız sayı tamamen size kalmış , ama işi bu kadar profesyonelce yapmıyorsak bu kadar da abartmamız lazım diye düşünüyorum..
Belli başlı kurallara uyalım bu konu ile ilgili yeterli...

Back
Yukarı