Masturbasyon?

1 ay mı O.o rüyanda falan ereksiyon olmadımı ? Bir sıkıntı olabilir aman diyim.

Arkadaşlar mastürbasyonun bu işe ufacık bir etkisi varsa beni banlasınlar sen orgazm olsanda olmasanda vücut gamet hücrelerini zaten üretiyor...

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:47 ----------

fakat antrenmandan hemen sonra veya hemen önce yapmak gibi birşeyde kabul edilebilir bir kaç saat bastırın kendinizi :D

Neden 6 saat önce 6 saat sonra deniyor masturbasyon için. Ya bu aralar ne oluyor bilmiyorum ama bugün yapsam akşama yine canım istiyor dizginleyemiyorum bir türlü .

kişiden kişiye değişir kimi günde 1 kere yapar yetmez kimi hiç yampaz bir arkadaşım vardı 32 yaşında hayatında ne ilişkiye girmiş ne mastürbasyon yapmış gereksiz şeyler diyordu.
yok gereksiz yok şöyle zararlı yok böyle zararlı adamda o yönde istek olmadığı için her yerde ne kadar zararlı olduğunu o yüzden yapmadığını anlatıyordu. evlenince sadece 1 kere çocuk için yaparım yeter diyordu.

kişiden kişiye değişir kimi günde 1 kere yapar yetmez kimi hiç yampaz bir arkadaşım vardı 32 yaşında hayatında ne ilişkiye girmiş ne mastürbasyon yapmış gereksiz şeyler diyordu.
yok gereksiz yok şöyle zararlı yok böyle zararlı adamda o yönde istek olmadığı için her yerde ne kadar zararlı olduğunu o yüzden yapmadığını anlatıyordu. evlenince sadece 1 kere çocuk için yaparım yeter diyordu.

Libidosunda problem var sanirim, ee o akdar dusuk olunca da toplumsal baski geregi sadece cocuk gudumlu cinsel hayat, saka gibi.

israftan kaçınmak bu olsa gerek herhalde :D oda kötü çevresindeki insanlar tarafından herhalde dalga konusu olmustur hep

Spor yapanlar ıcın cok zaralı.Mesela sırt calıstın antremanda 2 saat sonra yaptın agrı azda olsa ınıyor belırgın derecede . Zararlıdır masturbasyon haftada 1 kez oda manyaklasma dıye :D

Spor yapanlar ıcın cok zaralı.Mesela sırt calıstın antremanda 2 saat sonra yaptın agrı azda olsa ınıyor belırgın derecede . Zararlıdır masturbasyon haftada 1 kez oda manyaklasma dıye :D

Hayirdir, arastirma mi yaptin MyShadowKing?, Bu kadar israrli zararlidir diyorsun.Herseyin fazlasi zararlidir, ama ole hafta bir filan sinirlar koyacak emin ol durumda degilsin. Ayrica herkesin libido, testo, cinsel yonelim dereceleri farklidir. Sana hafta da bir manyaklasma diye iyi gelirken, kimisi hergun yapmazsa adama saldirir.

Hayirdir, arastirma mi yaptin MyShadowKing?, Bu kadar israrli zararlidir diyorsun.Herseyin fazlasi zararlidir, ama ole hafta bir filan sinirlar koyacak emin ol durumda degilsin. Ayrica herkesin libido, testo, cinsel yonelim dereceleri farklidir. Sana hafta da bir manyaklasma diye iyi gelirken, kimisi hergun yapmazsa adama saldirir.

İyi tamam sakin ol.Sınır yapıcak bı durum goremıyorum ben.Yalnısın var soyle soyle dıyemıyomusun acaba ?

Nerde ısrar edıyomusum ben daha ilk mesajım bu konuda .

Back
Yukarı