Masturbasyon?

özür dilerim.bazı şeyler bu ülkede çok abartılıyor.korkutuluyor açıkcası. o yüzden öyle demek geldi içinden =)

arkadaşlar masturbasyon yapıldıktan sonra az miktarda kalori harcanır.. bunun kas ve kas gelişimine bir zarar vereceğini sanmıyorum ...ee günde 2-3 defa masturbasyon yapmak da hiç akıllıca değildir...çok yorulursunuz. haftada 2 kez yada 1 kez yapılması normaldir.

Üç gündür sabrediyodum ama az önce yaptım iyice moralim bozuldu. Sporla uraşanların en fazla haftada 1 kere masturbasyon yapması gerek bence normal olanı kendi kendine gelmesidir. Bilgisayar çok etkiliyo facebookta kızlara bakim falan derken aniden olaylar gelişiyo. Bilgisayar tv hiçbirine bakmicam artık en az 1 hafta dayanıcam.

Bende çok büyük halsizlik yaratıyor 2si de. Antremandan önce yaparsam kesinlikle o gün gidemem antremana. Antremandan sonra ise yapınca o günün kalanı çok halsiz geçiyor, o yüzden off günlerde yapmaya çalışıyorum.

spermler büyük oranda protein içerir. Vücut devamlı olarak hazırda sperm bulundurur.Siz bu depoyu boşalttığınızda tekrardan sperm oluşturmak için protein ihtiyacı duyacaktır. Eğer siz o gün fazladan protein almazsanız kaslarınız için aldığınız protein sperm yapımında kullanılacaktır.

Bu durumda cinsel birleşme ya da masturbasyon yapıldığı günlerde fazladan protein alımı faydalı olacaktır. (Not: Bir doktor arkadaşımın önerisidir)

Masturbasyon değilde cinsel münasebet inanılmaz etkiliyor o gün ağırlıkları bırakın kaldırmayı gözüm görmek istemiyor belki psikolojiktir yada biyolojik olarak gerçekten etkiliyordur bu sayede bu sporun bencilliğini bir kez daha anladım fakat kesinlikle cinsel yaşantımın önüne geçemez bu spor sonuçta profosyonel değiliz yada yarışmalar için hazırlanmıyoruz olaya böyle bakarsak mantıklı olan gelişim için bence cinsel hayatın ağırlığıdır spor 2.planda kalıyor sadece bu durum için tabi yoksa düz koşu vs..her zaman önceliğimdir bb kadar kasmıyor ve efor gerektirmiyor.

Masturbasyon ise bence çok fazla etkilemez sonuçta cinsel münasebet kadar efor harcanmıyor etkisi psikolojiktir diye düşünmekteyim yinede rakamlar hoşuma gitti antrenmandan 6 saat önce yada sonra bence de en idaelide budur.

Benim gibi düşünen bir üye görmek çok güzel..
Ayrıca bazı arkadaşlar çok kalori harcar vs. demişte dışarı atılan meninin gramı belli ne kadar kalori yakabilirsin ki ?
Hiçbir şekilde cinsel hayatımın önüne geçmesine izin vermedim 12 senelik spor hayatımda bu tür hurafelerin..

Birde konuya Din karıştıran olmuş sadece gülüyorum :p

masturbasyon antremandan bi önceki akşam yapıldığı takdir de ertesi gün hiç bir etkisini görmezsiniz hatta enerji artışı bile yaşarsınız ama sabah yapıp akşamda antremana giderseniz o zaman o antreman size ölüm oluyor...

çoğu insan gece yatmadan önce rahat uyumak için yaparmış,yani bir enerji kaybettirdiği belli ama stresi götürdüğüde gerçek :) stresi götürüyor ama şimdi siz bunları kafaya takıp daha çok stres yapıyorsunuz.
Çok kafaya takmamak gerek.

Normal olanı haftada 1 masturbasyon yapmak.
Haa cinsel ilişkiye gelirseniz o sınırsız :)

bende antremandan 8-9 saat sonra hatta ertesi gün yapsam bile halsizlik yapıyor. hatta antreman yaptığım gün içinde ben kas yıkımı olduğunu düşünüyorum

Spermin içinde bol miktarda çinko bulunur.Bu nedenle her boşalmada vücuttaki çinko azalır.Çinkoda ergenlik çağındaki bireylerin boy uzamasında etkili olduğu gibi yetişkinlerin gelişimindede önemli bir elementtir ;) Çinko takviyesi için ciger veya spirulina tavsiye ederim.Ayrıca spirulina da ıspanakdan 58 kat fazla demir bulunur

Arkadaşlar mastürbasyon yapmak gerçekten vücutta inanılmaz bir yorgunluk yaratıyor.Beni gevşek bir insan yapıyor,salona gittiğim zaman ben dumbellerle kavga eden bir soprcuyum.Ama mastürbasyon yapıpta gittiysem konsantrasyonum bozuluyor ne bileyim elime aldığım barbell i okşamaya falan başlıyorum :D

Arkadaşlar sizce bir sporcu mastürbasyonun kötü etkilerinden korunmak için kendini nasıl kombine etmeli?

Mastürbasyon öncesinde:
Mastürbasyon sırasında:
Mastürbasyon sonrasında:

hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_

" BodyForumTR Vücut Geliştirme > Sohbet > Konu Dışı
Masturbasyon?
Konu Dışı Geyik alanımız, Buradaki başlıklara uymayan her türlü mesajınızı buraya yazabilirsiniz"

yukarıda bu yazıyor mesajımın neden kırpıldığını anlayamadım.

Valla ne kadar doğru bilmiyorum bir yerde antremandan 6 saat önce ve 6 saat sonra yapılmamalı gibi bir şey. Doğruluğu tartışılır o zaman insan diyebilir 12 saat + antremanda 1 saat çalışsan günün 13 saati yapmayacaksın geriye ne kaldı gibilerinden :)

Masturbasyon olsun cinsel ilişki sonrası olsun aynı sorun bende de oluyor güçsüzlük ve antremana gitmeme isteği. Fakat kaldırdığım kilolarda hiç bir düşüşte yaşamadım. Ama bazen ben de diyorum acaba cinsel hayatıma bir kısıtlama getirsem daha hızlı gelişir miyim diye

Ya Türk milleti işte... ''Kalkmışın dini imanı mı olur.. '' sözü var en başta toplumda. :)

her sabah kaşık kaşık reçel , akşam pekmez , aralarda kuru üzüm fındık fıstık , + suplementler animal pump vs .

hele geçen hafta sonu için bir hafta boyunca dokunmadık ,o enerjiyle moğalistana girsem nüfusunu çine eşitlerdim vallaha :)

Sabah sabah öldüm gülmekten ya 1 aylık güldüm rahat :) :) :)

Masturbasyon sonrası salgılanan hormonlar rahatlamayı sağlıyor kasları gevşetiyor bu yüzden abartmamak gerekir kasların sertliğindende ödün verilmiş olur eğer düzenli sex hayatınız yoksa haftada 3-4 normaldir.

Son düzenleme:
Back
Yukarı