TheSingleWolf
Üye
özür dilerim.bazı şeyler bu ülkede çok abartılıyor.korkutuluyor açıkcası. o yüzden öyle demek geldi içinden =)
çok ilişkiye giren adamlar hep zayıftır..protein yiyor..kas için aldıgınız protein oraya gider
spermler büyük oranda protein içerir. Vücut devamlı olarak hazırda sperm bulundurur.Siz bu depoyu boşalttığınızda tekrardan sperm oluşturmak için protein ihtiyacı duyacaktır. Eğer siz o gün fazladan protein almazsanız kaslarınız için aldığınız protein sperm yapımında kullanılacaktır.nereye gider ?
Masturbasyon değilde cinsel münasebet inanılmaz etkiliyor o gün ağırlıkları bırakın kaldırmayı gözüm görmek istemiyor belki psikolojiktir yada biyolojik olarak gerçekten etkiliyordur bu sayede bu sporun bencilliğini bir kez daha anladım fakat kesinlikle cinsel yaşantımın önüne geçemez bu spor sonuçta profosyonel değiliz yada yarışmalar için hazırlanmıyoruz olaya böyle bakarsak mantıklı olan gelişim için bence cinsel hayatın ağırlığıdır spor 2.planda kalıyor sadece bu durum için tabi yoksa düz koşu vs..her zaman önceliğimdir bb kadar kasmıyor ve efor gerektirmiyor.
Masturbasyon ise bence çok fazla etkilemez sonuçta cinsel münasebet kadar efor harcanmıyor etkisi psikolojiktir diye düşünmekteyim yinede rakamlar hoşuma gitti antrenmandan 6 saat önce yada sonra bence de en idaelide budur.
benim bünyem haftada 1 i normal olarak kabul etmiyor,dişi kedi görse abdest kaçıyor,çaresi ne. testesteron akıyor her yerimden
Ya Türk milleti işte... ''Kalkmışın dini imanı mı olur.. '' sözü var en başta toplumda.
her sabah kaşık kaşık reçel , akşam pekmez , aralarda kuru üzüm fındık fıstık , + suplementler animal pump vs .
hele geçen hafta sonu için bir hafta boyunca dokunmadık ,o enerjiyle moğalistana girsem nüfusunu çine eşitlerdim vallaha![]()