Mastırbasyon Ne Sıklıkla Yapılmalıdır

Arkadaşlar bana kendinizden örnekler verin özellikle profosyonel ve uzun zamandır spor yapan kas kutlesi çok gelişmiş arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Artık forumda bu konuya bi açıklık getirilmeli kanaatindeyim.
profesyonel, uzun zamandır spor yapan,kas kütlesi çok gelişmiş arkadaşlar bunu neden yapsın ki? sokağa çıkıp bağırsa, 98i kaçsa, illa iki tane hatun koşa koşa gelir zaten..

Mastürbasyon sonrası Prolaktin yükseliyor. Bu da sizi daha yorgun hissettirebilir. Spor öncesi kesinlikle yapılmamalı. Sonrası için ise recovery sürecini yavaşlatabilir. Çünkü Prolaktin-Testosteron ters yönlü.

Bir de 7 günde bir boşalma ile ilgili bir araştırma mevcut. Burada da söylenen; boşalma sonrası 7. günde serum testosteron seviyesinin tepe yapacağı. Bunu en önem verdiği bölge antrenmanını yaptıktan sonra boşalarak, bir sonraki hafta aynı antrenmanda T seviyesinden maksimum fayda sağlamak için kullananlar var. Ama genç bir sporcu için bu çok zor olacaktır.

O kadar inanmışız ki yapılması gerektiğine bir kişi de çıkıp yapılmak zorunda değildir...

Bir yerde okumustum sanirim, yada videoda gormustum, tam hatirlamiyorum.
Her gun antrenmandan once cinsel icerikli gorsel izleyip masturbasyon yapinca -orgazm olmamak kaydiyla- 7 gun sonunda testosteron seviyesi 140% i buluyormus.
Daha once duyan var mi bunu?

Lise hayatım boyunca kız/erkek farketmez ün yapmıştım. Özel teknikler geliştirdim hatta.. %140 yapalım diye olan 2 gramdan olmayalım :oops: ayda 1 yapmayı deneyeceğim,kendime detoks yapmam lazım :) Moralinizi bozmamaya ve yalnız kalmamaya çalışın. Benden demesi. Üniversitede 3. Yılım :) inanın lazım olacaklar

Back
Yukarı