Maltodextrin, Dextrose, Jelibon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D.Wolf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar şimdi ben forumu takip ediyorum yukarıda yazılanların hepsi doğru fakat ben bunları harfiyen uyguladığım zaman bel bölgesine(yani yagsız beslendim,karbo alımını sabah ve atrenman sonu uyguladım) bir faydası olmadı o yüzden mecburiyetten yukarıda bahsedilen antrenman sonu uygulamasında şekeri kaldırdım ve karbonhidratıda mecburen sınırladım sorum şu acaba yukarıda yazılan antrenman sonu kan şekeri yükseltmesi beyaz ekmek jelibon alımı sadece bulk dönemi için mi geçerli yoksa her zaman mı?

arkadaşlar şimdi ben forumu takip ediyorum yukarıda yazılanların hepsi doğru fakat ben bunları harfiyen uyguladığım zaman bel bölgesine(yani yagsız beslendim,karbo alımını sabah ve atrenman sonu uyguladım) bir faydası olmadı o yüzden mecburiyetten yukarıda bahsedilen antrenman sonu uygulamasında şekeri kaldırdım ve karbonhidratıda mecburen sınırladım sorum şu acaba yukarıda yazılan antrenman sonu kan şekeri yükseltmesi beyaz ekmek jelibon alımı sadece bulk dönemi için mi geçerli yoksa her zaman mı?
bulk döneminde vücut kgx1gr
yağ yakma döneminde miktarı yarıya veya üçte birine düşür. fakat yinede al. saatler boyu aşırı düşük kan şekeri ile gezmeye kalkarsan kasların metabolize edilir ve kas kaybı yaşarsın.

yağ yakma döneminde günlük toplam kaloriyi eksik tutup kardiyo ile beli inceltebilirsin. antrenman sonrası karbo almazsan gücün düşer ve kardiyonu da etkiler. eğer yemeyi kesmekle yağlar eriseydi sıkardık dişimizi bir süre bir şey yemeyip sadece yağları yakardık kaslar kalırdı. sonra yine bulk,yine aç kalış arnold gibi olurdu herkes. yağı eritirken kası kaptırmamak önemli olan.thums:

peki dekstroz için önerebileceğiniz markalar hangileri

Sanırım Türkiye de dextroz u saf olarak satan supplement firması yok.Saf hammade olarak alabilirsin ya da hardlinenın saf moltodextrin içeren carbopure adlı ürüne yönelebilirsin.

Dekstroz monohidrat (glukoz) eczanalerde satılıyor. 75grlık poşetin fiyatı 2.5 liraydı.. çevrenizdeki eczanelere sorun belki daha uygun fiyatlara da bulabilirsiniz...

Back
Yukarı