Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
su anda ıs dolayısı ıle sadece aksamları 1- 1.5 saat arası antreman yapaktayım . bu calısma ılede ortalamanın uzerınde bı gelısım sagladıgımı dusunuyorum .
michael phelpsin bi programını okumustum . sole ıdı . sabah kalkıs bol karblı kahvaltı - antreman - beslenme ardından uyku . tekrar kalkıs beslenme -antreman -beslenme- uyku tarzı bıseydı bana gayet mantıklı geldı.
bende sabah kalkıs proteın ve karb . tabanlı bı kahvaltı - antreman - proteın tozu vb. beslenme - dınlenme - yatıs ... kalkıs bol proteın ,az karb beslenme - antreman- beslenme - yatıs . gun ıcınde sabah ve aksam olmak uzere 2 farklı zamnda yaklasık 1.5 saatlık antremanlar seklınde bı macro program yapayım dedım . tabı halıyle aynı gun aynı kas grubunu calıstırmıycam mesela sabah gogus aksam karın veya sabah bacak aksam omuz . program en uygun sekılde detylandırılır.
sızce boyle bır programın bana gelısım yonunde nasıl bı katkısı olur.
O adamın yaptığı kahvaltıya şampiyon kahvaltısı deniyor biliyorsun değil mi?
O adam günlük 5-6 saat havuzda antreman yapıyor, onun tek bir antremanında harcadığı enerjiyi biz 6 tane ağırlık antremanımızda harcayamayız...
Kısacası o adam günlük binlerce cal alıyor ama binlerce de harcıyor...
Phelps benimde çok hayran olduğum bir sporcu ama onun programı bize 5-10 gömlek fazla gelir...
Adam hem profosyenel sporcu hem şampiyon hemde rekortmen...
yaklasık 1 yıldır bodyle ugrasayorum . ıs guc dolayısı normal bı calısma temposu ıle calısıyorum . aynada gordugum kadar ıle gayet guzel bı gelısme sagladım bu surecte.
body bouldıngden zevk aldıgım ve gelısımlerden hoslandıgım ıcın . ısten ayrıldıktan sonra vaktımın bu eksende dewam ettırmek ıstıyorum . daha hızlı gelısmek ıcın. yanı bı gunde ıkı gunluk programla calısayım dıyorum .
beslenmeler tabı phelps gıbı olamaz bı ayda obez bır kısılıge burunurum . halıyle boyle bı antreman duzenım olursa. bu duzende bı beslenme programı yapmak gerekır onlar halledılır . ıste 3000 4000 kalorılı bır dıyet belkı . bı gunde 14 saat lık ıkı safhalı uyku ıle . buyumemı de hızlanır dıye tahmın edıyorum . amac su bu program suresunce normal sevıyede bı vucut gelıstırmecnın maksımum buyume sınırına ulasmak. tabıkı kas kutlesı olarak. ortalma 4 saat vg 2 safhalı sabah aksam gerı kalanı uyku ve beslenme . teorıkte gayet verımlı olur dıye dusunuyorum .
tabı bı konuda sızlerınde fıkrını merak edıyorum . ne kadar verımlı olur. zararı olurmu . veya eklemk ıstedıklerınız varmı
bu arada profesyonel olsam neden yaptıgım programlarımı baskalarına sorayım kı . zaten profesyonelsem zaten ısın piriyim demektır.
evet bırını sabah 7 - 9 arası yapsam bırınıde aksam 7-9 arası yapsam tamamen farklı bolgelerı calıstırarak yapsam . beslenme destegı ve dınlenmede ( 7 saat cıvarı uyku ) saglam olsa . yapılmayacak bısey degıl .
body konusunun ılk zamnları bılgızılıkten ve hızlı gelısım ıstegımden dolayı , bı ara egzersız olayını abartmıstım . 2.5 saat kadar yapıodum . tum vucud calısması. cok hayvancıl ve cok yıpratıcı oluyordu . gun ıcınde olu gıbı oluyordum vucud kendını toplamıyordu . ama ertesı gun aynı saate yıne okadar egzersız yapabılıodum .ard arda bıle 2.5 saat calısabılıyorsun . arada 12 saat ara ıle haylı haylı calısırım gıbı gelıyor( kesınlıkle steroıd ve benzerı madde kullanmadan ). yanı yapılabılıtesı bakımından sorun olacagını zannetmıyorum .
günde 2.5 saatlik 2 antreman yaptıktan sonra ertesi güne kaslarının kendine geleceğini mi zannediyorsun sen ? kaslar kendini tam anlamıyla katabolik durumdan kurutalacağını düşünüyorsan bişe demiyorum. Allah Kolaylık versin
günde 2.5 saatlik 2 antreman yaptıktan sonra ertesi güne kaslarının kendine geleceğini mi zannediyorsun sen ? kaslar kendini tam anlamıyla katabolik durumdan kurutalacağını düşünüyorsan bişe demiyorum. Allah Kolaylık versin