mahrumiyette vucut gelistirme

Arkadaslar oncelikle karsin kucuk bir ilcesinde calisiyorum. Yakinlarda gidebilecegim bir salon yok :-( salunu biraktim bir cafe bile yok , anlayacaginiz burada yapacak hic bir şey yok gibi. En az iki yil daha buralardayim.
Bu sure zarfinda bende body yapmaya karar verdim tabi evde kendi olanaklarimla. Bunun icin bir kac alet aldim

Ilk olarak bir sehpa aldim alt ve ust gogus calisabilecegim

Hatta sehbanin linkini atayim neler yapabilecegimi bilmeniz acisindan

http://m.n11.com/delta-trial-of-strength-multi-fonksiyonel-agirlik-sehpasi-8109-P16918720

Bunun disinda 70 kg kadar toplam agirligim var

2 adet agirliklari degistirilebilir dambil

120 cm lik bir de barim var
Ben bunlarla tam olarak ne yapabilecegimi bilmiyorum
Yasim 31
Boyum 183
Kilo 87
Sadece dogal yollarla beslenerek vucut yapmak istiyorum.
Bana uygun bir program cikartirsaniz sevinirim, ilgilenip yardim eden arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim...

Arkadaslar oncelikle karsin kucuk bir ilcesinde calisiyorum. Yakinlarda gidebilecegim bir salon yok :-( salunu biraktim bir cafe bile yok , anlayacaginiz burada yapacak hic bir şey yok gibi. En az iki yil daha buralardayim.
Bu sure zarfinda bende body yapmaya karar verdim tabi evde kendi olanaklarimla. Bunun icin bir kac alet aldim

Ilk olarak bir sehpa aldim alt ve ust gogus calisabilecegim

Hatta sehbanin linkini atayim neler yapabilecegimi bilmeniz acisindan

http://m.n11.com/delta-trial-of-strength-multi-fonksiyonel-agirlik-sehpasi-8109-P16918720

Bunun disinda 70 kg kadar toplam agirligim var

2 adet agirliklari degistirilebilir dambil

120 cm lik bir de barim var
Ben bunlarla tam olarak ne yapabilecegimi bilmiyorum
Yasim 31
Boyum 183
Kilo 87
Sadece dogal yollarla beslenerek vucut yapmak istiyorum.
Bana uygun bir program cikartirsaniz sevinirim, ilgilenip yardim eden arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim...
Guncel

ya hocam güncel yazana kadar foruma azıcık baksan, 1 milyon tane hareket program var o aletlerle yapabileceğin :)
hocam inan 2 gündür sık sık bakıyorum sorunum sadece hareketler degil , bazı hareketlerin aynı gün yapılmayacagı söyleniyor yada buna benzer şeyler benim sağlıklı bir program çıkartmam biraz daha zaman alacak gibi en azından bu süre zarfında bir program arıyordum ama artık aramayı bırakacagım...

hocam inan 2 gündür sık sık bakıyorum sorunum sadece hareketler degil , bazı hareketlerin aynı gün yapılmayacagı söyleniyor yada buna benzer şeyler benim sağlıklı bir program çıkartmam biraz daha zaman alacak gibi en azından bu süre zarfında bir program arıyordum ama artık aramayı bırakacagım...
haklısın kendi başına program çıkarmak çok zor. bana sorarsan tüm vücut antrenman sistemi başlığından bir programı uygulamaya başla. ben de ordan aldım, kendimce bazı taraflarını değiştirdim. bilgi sahibi olana kadar öyle çalışırsın, sonra kafana göre değişiklik yaparsın.

Back
Yukarı