YoungModel_35
Üye
Benimde bir arkadaş söylemişti ordan aklımda kalmış heralde
Neyse sana kolay gelsin işin zor.

Benimde bir arkadaş söylemişti ordan aklımda kalmış heraldeNeyse sana kolay gelsin işin zor.
Tünel? Benim bildiğim madenciler "Tünel" demez. "Galeri" der. Hatta "tünel" diye hitap edenlere çok kızarlar.Dağın eteğinden madene giriş açılır. Ocak ağzı denir. Tunel yanı,oralardan girilir ve cıkılır. .[DOUBLEPOST=1388931177][/DOUBLEPOST]
Ben forumdaki arkadaşların daha rahat anlaması anlaması açısından öyle söyledim. Madeni terimini söylemedim.[DOUBLEPOST=1388993225][/DOUBLEPOST]Tünel? Benim bildiğim madenciler "Tünel" demez. "Galeri" der. Hatta "tünel" diye hitap edenlere çok kızarlar.
Beslenme konusunda benimde sorunlarım var. Onada aydınlık getirebilirsek iyi olurMesajlarin hepsini okumadım ama calistirmadigin bölgeyi 3-4 hareket çalıştığını bölge 1-2 hareket örnek gogus 4 omuz 1 hareket yapılabilir diye düşünüyorum ama beslenme şart bilen hocalar yanitlarsa çok daha güzel olur
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hayır. Manisa/SOMA kardeşim.
Cok gecmis olsun,vefaat eden kardeslerimizede Allahdan rahmet diliyorum.Allah tüm yakinlarina sabirlar versin.Arkadaşlar şükürler olsun ben iyiyim. Olay benim çalıştığım maden ocağında gerçekleşmedi. ama abilerim kardeşlerim hemşerilerim rabbimin yüce huzuruna gittiyaşamışız yaşamamışız pek de bir önemi yok. Merak edip yazdıgınız için Çok teşekkür ederim . ALLAH hepinizden razı olsun
Cok gecmis olsun,vefaat eden kardeslerimizede Allahdan rahmet diliyorum.Allah tüm yakinlarina sabirlar versin.
amin güzel kardeşim amin. ALLAH'ım razı olsun. Mekanlarını cenneti eylesin Rabbim.Cok gecmis olsun,vefaat eden kardeslerimizede Allahdan rahmet diliyorum.Allah tüm yakinlarina sabirlar versin.
inşallah kardeşim. Zamana bırakıyorum şuan için bazı şeyleri..[DOUBLEPOST=1400927678][/DOUBLEPOST]En kisa zamanda kendini toparlayarak yine seni aramizda görmek isteriz.
ALLAH'ım razı olsun kardeşim.hayat ne garip. bizler spor falan derken birde hayatın gerçeği bir köşede duruyor işte. geçmiş olsun.
inşallah kardeşim. Zamana bırakıyorum şuan için bazı şeyleri..[DOUBLEPOST=1400927678][/DOUBLEPOST] ALLAH'ım razı olsun kardeşim.