definasyon dönemlerinde kas kaybını en aza çekmek için x3 ile çarpılması gerek diye arastirmistim o yüzden 180lerde tuttumo protein oranı fazla 60 kg kas kütlesi vardır arkadaşının rahmini. 60x2 120 en fazla alması gereken protein. 180 3 katı oluyor fazlasını yağ olarak depolar vücut. karbonhidrat en azı 100 150 gr yapsan daha iyi karbonhidrat aşırı düşük
Okulda olduğum için o saatte bulgur pilavı zor oluyor + schvarzl diye bi üye 0a yakın bile tutabilirsiniz demiş bi yazısında araştırdım çoğu yazı 30 50 arası demişti bende o şekil düzenlemek istedimBence fena olmamış. Ancak süt ürünlerine çok ağırlık vermişsiniz ve anladığım kadarıyla carb neredeyse tamamen süt ürünlerinden alınıyor. Bunun yerine süt ürünlerini azaltıp kahvaltıya yulaf ezmesi, 3. öğüne de bulgur pilavı vb. bir carb kaynağı eklemeniz faydalı olabilir. Yoksa antrenman esnasında problem yaşayabilirsiniz.
Size tavsiyem, carb cycle uygulamanız. http://bbgarmy.com/yag-vermenin-en-kolay-ve-saglikli-yolu-karbonhidrat-dongusu.html ilgili sitede anlatımı mevcut. Ben 93 kiloyum, 1 haftadır carb cycle besleniyorum, haftada 6 antrenman yapmama rağmen problem yaşamadım.
Okulda olduğum için o saatte bulgur pilavı zor oluyor + schvarzl diye bi üye 0a yakın bile tutabilirsiniz demiş bi yazısında araştırdım çoğu yazı 30 50 arası demişti bende o şekil düzenlemek istedim