Onat Kılıç
Üye
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yaşım 16. Ve youtube'de Kenzo Karagöz'ün yaptığı '' Lorw Carb '' Diyetini uyguluyorum. Benim göbek kısmında biraz yağ var ve yaklaşık 6 aydır evde şınav ve mekik çekiyorum (prof bir şekilde). Ve bu yağı bir türlü eritemedim, son 1 aydır cardio antremanı yaparak günde 1 saat hızlı tempoda yürüyorum, ve baklavalarımın çıkmasını istiyorum.
Soru şu ;
Low Carb diyeti, Cardio antremanı ve günlük mekik,şınav,barfiks antremanları yapıyorum , göbeğimdeki yağ kısmı eriyip karın kasları belli olur mu? ve protein tozu almayı düşünüyorum , sizce almalı mıyım?
Low Carb diyeti , Cardio antremanı , günlük spor ile göbekteki yağ eriyip karın kasları çıkar mı ? Yaşım 16 , erkek , ve 6 aydır spor yapıyorum.
Boyum 1.70
Kilom : 53
Soru şu ;
Low Carb diyeti, Cardio antremanı ve günlük mekik,şınav,barfiks antremanları yapıyorum , göbeğimdeki yağ kısmı eriyip karın kasları belli olur mu? ve protein tozu almayı düşünüyorum , sizce almalı mıyım?
Low Carb diyeti , Cardio antremanı , günlük spor ile göbekteki yağ eriyip karın kasları çıkar mı ? Yaşım 16 , erkek , ve 6 aydır spor yapıyorum.
Boyum 1.70
Kilom : 53