Low carb diyeti. (yaş 16)

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yaşım 16. Ve youtube'de Kenzo Karagöz'ün yaptığı '' Lorw Carb '' Diyetini uyguluyorum. Benim göbek kısmında biraz yağ var ve yaklaşık 6 aydır evde şınav ve mekik çekiyorum (prof bir şekilde). Ve bu yağı bir türlü eritemedim, son 1 aydır cardio antremanı yaparak günde 1 saat hızlı tempoda yürüyorum, ve baklavalarımın çıkmasını istiyorum.
Soru şu ;

Low Carb diyeti, Cardio antremanı ve günlük mekik,şınav,barfiks antremanları yapıyorum , göbeğimdeki yağ kısmı eriyip karın kasları belli olur mu? ve protein tozu almayı düşünüyorum , sizce almalı mıyım?

Low Carb diyeti , Cardio antremanı , günlük spor ile göbekteki yağ eriyip karın kasları çıkar mı ? Yaşım 16 , erkek , ve 6 aydır spor yapıyorum.

Boyum 1.70
Kilom : 53

Kemiklerini mi define edeceksin ? 170 cm e 53 kilosun ne low carb diyeti

Ağırlığım az ama vücut yağ oranım fazla bu low carb diyeti sadece yağları yakmaya yarıyor, + karın kası çıkartmaya çalışıyorum.

:D Biliyorum boyuma göre kilom düşük fakat yağ oranım fazla onları nasıl eritip kas yapabilirim, bu yaptıklarımla olurmu 1-2 ay içerisinde onu merak ediyorum

Hepsini araştırdım , ben yaklaşık 6 aydır prof bir şekilde barfiks , mekik , şınav vb. hareketler yapıyorum , göğüs ve karın yerlerindeki yağlar ne yapsam erimiyor. Son çare olarak ordaki yağları eritmeye bakıyorum :D

Ergenlik dönemindeki kişiler arasındaki güç ve gösteriş yarışı gerçekten berbat bir durum ve bir o kadarda aşılması zor birşey. 16 yaşında ve 53 kilo bir low carb diyeti uyguluyor. Çıldırmış olmalısın güzel kardeşim, yapma.

Size sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum anlamıyorsunuz kardeşim , kilom az ama yağ oranım fazla yağlı bi vücudum var.

yağ eritmek için kardiyo yapacaksın şınav mekik oradaki kasların sıkılaşmasını güçlenmesini sağlar yağları eritmez

Back
Yukarı