low carb diyet 42 gün

Merhaba arkadaşlar yarin yani 1 mayis itibariyle low carb diyetine başliyacam okiluların kapanmasina kadar istediğim sonucu alirsam daha sonra uzun bi lean bulk dönemine girecem fotoraflarimi paylaşacam .deniyimi bilgisi olan arkadaşların yardimini bekliyorum.[DOUBLEPOST=1430394769][/DOUBLEPOST]Bide nasil bura resim atcaz

100 gram almayi düsünüyorum oda yaklaşik 450 gr beyaz prince denk bölüştürecem gün içine zaten burda yazarim 1,2 hafta istediğim gibi gitmese keserim zaten diyeti . y[DOUBLEPOST=1430398190][/DOUBLEPOST]Kardeş bide diyet boyunca eksikleri fazlalari söylersen sevinirim ya. Bide haftada bi gün chet meal niyetine 240gr karbon almayi düşünüyorum

GÜN1
Sabah 9: 5 yumurta ikisi tam
2.öğün:150gram pişmiş prinç lapa 175 gram tavuk göğüsü saat 3 gibi
3.öğün saat 5: 150gr prinç lapa 175 gr göğü
4. Öğün saat 19.00: 150gr lapa 175 gögüs
Akşam yatmadan önce 4 badem 155 gr lor yiyecem
Bügün off günümdü 45 dk twmpolu yürüyüş yaptim sadece .diyetlere alışık olduğum için zorlanmadim
Takipte kelin

Yanlış anlama ama low karb için çok yüksek değil mi bu miktarlar? ve low carbda her öğünde pirinci seçmek ne kadar mantıklı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen öyle az da olsa karb alman gerekir ama pirincin glisemik indeski yüksek ve çok şeker içeriyor. Kilon kaç bilmiyorum ama günde 2 öğün 40-50 gramdan fazla tüketmeni önermem beyaz pirinci, önceliğin bulgur olsun.

P
Aynen öyle az da olsa karb alman gerekir ama pirincin glisemik indeski yüksek ve çok şeker içeriyor. Kilon kaç bilmiyorum ama günde 2 öğün 40-50 gramdan fazla tüketmeni önermem beyaz pirinci, önceliğin bulgur olsun.

Prİnç yerine esmer makarna koyarim tşk

Diyetin 2. Günü beslenmem dünküne göre ayniydi fakat yanina domates,salatalikta ekldim diyet zor değil . ayfica omuz ve göğüs caliştim dizim sakat olduğu için bacak ve kardio anteremani yapadim nese kaldi 40 gün bakalim ner değişecek :)

Back
Yukarı