33serkan33
Üye
yararının 10 katı zararı var derse linç az bile utanmazsa protein kas gelişimini etkilemez diyecekLor zararlı değildir yanlıs biliyorsun diyip geçin. Linç kampanyasına gerek yok.

yararının 10 katı zararı var derse linç az bile utanmazsa protein kas gelişimini etkilemez diyecekLor zararlı değildir yanlıs biliyorsun diyip geçin. Linç kampanyasına gerek yok.
Peynes Lor Peynir ve İçim Rahat kullanıyorum.
Peynes Lor Peynir 100 gramında
Enerji : 122 kcal
Protein : 15 gram
Yağ : 4 gram
Karbonhidrat : 1,1 gram
Şeker: 5 gram
İçim Rahat 100 ml;
Enerji : 44 kcal
Protein : 2,8 gram
Yağ : 1,5 gram
Karbonhidrat : 4,7 gram
Şeker: 5 gram
Ben 100 gram lor ve 250 ml sütü beraber tüketiyorum. Her zaman tüketmiyorum. Protein ihtiyacımı karşılayamadığım zamanlar kullanıyorum. Bazı kaynaklarda süt ve süt ürünlerinin zararlı tüketilmemesini söylüyorlar. Ancak ben aşırı yüklenmediğimden ve farklı kaynaklardan besinleri çeşitlendirmeyi tercih ediyorum. Karışım bazen tatsız olduğunda bazen supplementler.com BCAA'sı (biraz fazla tatlı o yüzden 1-2 gram) atıyorum.
İçim rahatı direkt çıkar lsitenden 2 gr protein içermek ne demek
Bulabileceğin en iyi lor peyniri paketli halde tahsildaroğlunun arada bir tüketiyorsan ondan tüket bari
100 gr için
Enerji Değeri (kcal/kj) 142,5 / 597,5
Yağ (g) 6,5
Kalsiyum (mg) 506
Karbonhidrat (g) 3
Protein (g) 18
ayrıca peynesde yalnış değerler atmışsın?
![]()
tahsildar oğlu veya teksüt al teksüt biraz daha ucuz ona göre de az değerleri var. tavsiyem tahsildar. Ayrıca ben her gün 100 gr tüketiyorum başka da süt ürünü yok zaten günlük makrolarmda
peynes gari bi marka ya türlü türlü çeşitleri var çok gördüm bu ayarsızlığı. o dediğin ünal nerde satılıyo benim burda her türlü market var hiç birinde denk gelmedimEki Görüntüle 52809
Bendekinin değerleri bu.
Sütü 2-3 gram protein için değil sadece su ile loru sevmiyorum. Süt ile daha rahat tüketebiliyorum.
Bulabilirsem Ünal Peynirciliğin yağı azaltılmış lor peynir kullanıyordum. Ancak her zaman bulamıyorum.
Ünal yağı azaltılmış lor peynirin besin değerleri aşağıya ekledim.
BESİN DEĞERLERİ ( 100 gr )
Protein :19.38 g
Yağ :2 g
Karbonhidrat :1.2 g
Toplam Enerji :100.32 kcal