Lateral Raises

Arkadaşlar sorum şu lateral raise yaparken vucudun egımı nasıl olmalı yanı ıkı ayagımız yanyana göğüs kısmımız one dogru bıraz egımlımı olmalı yoksa dımdık durup ayakları acıp mı yapmallıyız ? ayrıca dırseklerde hafıfte olsa bı kıvrım olmalı degılmı ? şimdiden teşekkürler

Dimdik durursan başka kas gruplarından gelen destek aza inmiş olur ve en çalıştırmak istediklerin ağırlık verirsin...
Ayrıca ayakları açarsan dengeni kolay sağlarsın...Ben ayaklar kapalı çalışıyorum bu sayede dengede durmaya çalışırken de merkez bölgeyi hafif çalıştırmış oluyorum..

Dirsek kırık olmasına gelince hareketn ilk ssetlerinde sıkıntı yk ancak 3. set son tekrarlara doğr dirsekler otomatik olarak kırılmaya başlıyor zaten :)

Ben lateral raiseleri dumbell ile değil ağırlık plakaları ile yapıyorum.. Plakaları düz tutmaya uğraşmak ta ilaveten bilek kaslarını çalıştırıyor..

Ben lateral i dirsek kırarak yapıyorum . Hoca bana öyle gösterdi . Çünkü dirsekleri kırmadan yaptığımda omuzumda ağrı hisstemiyordum sadece kollarım ağrıyordu ama kırıp yapınca omuzlarımın geliştiğini hissettim . Yani kıvrım olmalı ;)

dik dur mümkün olduğunca belden destek alma,kolları çok hafif kırabilirsin ama çok hafif.hızlı kaldır yavaşça indir max etkiyi görmek için

dirsek hafıf kırılır cunku agırlıgı eklemelrden alıp kaslara yonlendırmıs oluyorsun dırsegı kıtlersen eklemelre bıner guc kas calısmaz yanı bacak ıcınde ve dıger her sey ıcınde aynı sey söz konusu hafıf kırık olmalı

Back
Yukarı