BrutalMuayThai
Üye
Öncelikle,esenlikler dilerim arkadaşlar.Ben Orhan,18 yaşındayım ve daha önce Bodybulding yaptım ancak toplasan en fazla,20 gündür
benim asıl şikayetçi olduğum durum,bileklerim bileklerimi çok güçsüz hissediyorum ve zayıfım zayıf olmaktan ve güçsüz olmaktan nefret ediyorum kaldırma gücüm var ancak birşeyler yapamıyorum sürekli çevremden çok zayıfsın çok cılızsın gibi küçümser tavırlarla tepki alıyorum ve bileklerim çok ince Daha önce 1 2 sene kadar Muay Thai yaptım o yüzden Çevikliğim hat savada lakin bir okadarda güçsüzüm Bodybulding'e gittiğimde kendimi iyi hissediyordum aradan 2 3 hafta geçince çevremdekiler hala bana ''Oğlum lan okadar bodybulding yapıyon hala cılızsın'' gibisnden sözler kullanmasından nefret ediyorum bu durum artık piskolojimi etkiledi ve bugün yaşadığım bir olay bardağı taşıran son damla niteliğinde idi.. Bugün çarşıdaydım arkadaşımla geziyordum bir kız arkadaşım aradı ve beni evine davet etti bu kıza değer veriyordum gittim onunda arkadaşları annesi falanda vardı işte kalabalıktı bildiğiniz kız beni seven biri idi sonra mutfakta makarna yapıcaktı içeride oturuyordum içeri geldi hadi orhan erkeksin sana dometes kavanozu vericem onu açıver dedi bende kendimden emin bir şekilde tamam dedim geliyorum ..
ancak kavanozu hangi Öküzümsü kapattı ise kesin amcasıdır amcası Rocky 4 Filmindeki Ivan Drago gibidir ..... herneyse kavanozu zorlaıdm ısıttık falan açamadım ya açamadım sonra kız açamıyorsan ver orhan dedi o an kan beynime sıçramasıyla birlikte bir utanç geldi... bana dediki hadi ya orhan okadar Bodybulding yaptım açamıyormusun şunu ? dedi bende birşey diyemedim..... Lanet olsunki diyemedim... .sonra gitti dediki neyse ben bunu amcama açtırayım amcasında hemen üstte oturuyor amcasına gitti açtırdı kapıdan içeri girdiğinde ''Erkek işte be açtı'' dedi amcası için o an yıkıldım bu benim çok Onursuzca kabul ettiğim birşey artık bilek güreşlerinde yenilmekten kavanoz kapaklarını açamamaktan
zayıflıktan bıktım arkadaşlar. Professional abilerim ve arkadaşlarım sizden biraz yardım istiyorum lütfen beni bilgilendirin ancak git Bodybulgind'e yazıl demeyin boş vaktim pek olmuyor Derslerim var Evde veya evimin biraz uzağında yapabileceğim birşeyler olsun
Esen kalmanız dileğiyle..

Son düzenleme: