estella_dt
Üye
forumda yeniyim ve bir sorum olucak lütfen uzmanı olan biri bana çare bulsun. yıllardır bel bölgemdeki yağlardan sorunum var. can simidi bölgem çok yağlı. buna rağmen kalçam ise küçük kalıyo. kilom ise boyuma göre yetersiz. belimi inceltmek ve kalçamada şekil vermek için evde bir kaç hareket yapıyorum. spor salonuna gitmeye vaktim ve ekonomim yok
öğrenciyim
. belim için yanlara doğru eğilme ve twist hareketi yapıyorum. göbeğim için mekik. kalçam için ise squat a başladım. squat dikleştiricek gibi ama ben bunun yanında küçülmesini istemiyorum. belimde de en ufak bi değişiklik yok. sadece kilo verdiğim zamanlarda inceliyo ama bunun yanında kalçamda daha çok küçülüyo. diyet yapmadan bel incelmez diyolar. bana bir çare bulun hem kilo almak istiyorum kalçam büyüsün genişlesin istiyorum hemde belim incelsin istiyorum. yani bölgesel incelme mümkün mü kilo alırken? istediğim vücuda sahip olabilmek için nasıl bir beslenmem olması gerek ve nasıl egzersizler yapmalıyım. doğrularımı ve yanlışlarımıda söyleyin. çok uzun yazdım ama biri bana nolur yardım etsin. cok psikolojim bozuldu