Lütfen bana yardım edin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben bu işe gönül verdim.
1 ay oldu başlayalı ama hala pek bir şey bilmiyorum. Sadece protein tozu kullanıyorum.
Dopinge bile başlamayı düşündüm ama, saçlarımı seviyorum :D başlamadım.
vitaminler falan filan cart curt bunları bilmiyorum pek zararı olmayan eklemeler nelerdir? protein, vitamin vs... ?
ha birde en önemlisi de beslenme hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
Mesela sabah kalktım kahvaltım, öğle yemeği, akşam yemeği falan bunlar nasıl ve ne doz da olacak?

Beslenme programı için vücudunu analiz etmek gerekir bu işe gönül verdiysen iyi bir diyetisyen ile çalışıp ilk önce metabolizmayı toparlamalısın.

Komplex karbonhidrat tüketebilirsin dozunda, protein olarak tavus göğüsü, light ton balığı iyi gider ara öğünlerde 1 adat yeşil elma veya salata atıştırabilirsin.

Beslenme programı için vücudunu analiz etmek gerekir bu işe gönül verdiysen iyi bir diyetisyen ile çalışıp ilk önce metabolizmayı toparlamalısın.

Komplex karbonhidrat tüketebilirsin dozunda, protein olarak tavus göğüsü, light ton balığı iyi gider ara öğünlerde 1 adat yeşil elma veya salata atıştırabilirsin.
Teşekkürler hocam cevapladığınız için.
Günde kaç saat çalışmalıyım?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı