yalnızkovboy_89
Üye
Arkadaşlar bize köyümüzden çökelek geliyor fakat bahsettiğimiz aynı şeymidir bilemiyorum bu gün saat 11 gibi getirecekler bakalım resmini koyarım...
Küf değil dimi onlar =)
İşte çökeleğim geldi,resmini çektim hemen.Hepimizin bahsettiği "çökelek" aynısıdır değil mi?Bu arada içerisindeki siyahlar olmazsa olmazı çörek otudur!
ben de dolaba koymama rağmen lor peynirimin küflenmesinden şikayetçiyim.Hadi loru az az her gün alabiliriz,peki zaten kolay bulamadığımız çökeleği bulunca da epey bi alıcaz,küflenmemesi için dolapta ne yapmalı?yok lacivert gorundude küf kıvamında,geçen aldım Küf yaptı 3 gün durdu dolapta galiba çok bekletmemek gerek.
İstanbulda Heryerde var benım bildiğim,En azından Anadolu yakasında ikamet ediyorum,Kahvaltı saraylarında,marketlerde,bakkallarda heryerde var Kilosuda taş çatlasın 4 tl,ben 3 liradan alıyorum kahvaltı sarayından,10 tl falan belki dicem ama gerçekten uçmuş satanlar nerde satılıyorsa enteresan.
İstanbulda Heryerde var benım bildiğim,En azından Anadolu yakasında ikamet ediyorum,Kahvaltı saraylarında,marketlerde,bakkallarda heryerde var Kilosuda taş çatlasın 4 tl,ben 3 liradan alıyorum kahvaltı sarayından,10 tl falan belki dicem ama gerçekten uçmuş satanlar nerde satılıyorsa enteresan.
ben de dolaba koymama rağmen lor peynirimin küflenmesinden şikayetçiyim.Hadi loru az az her gün alabiliriz,peki zaten kolay bulamadığımız çökeleği bulunca da epey bi alıcaz,küflenmemesi için dolapta ne yapmalı?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:57 ----------
İstanbulda nerede bulabilirim tam olarak?Bir de,aldığın yüzde 54 protein içeren ayran çökeleği değil mi?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:01 ----------
İstanbulda nerede bulabilirim tam olarak?Bir de,aldığın yüzde 54 protein içeren ayran çökeleği değil mi?