Kurosaki
Üye
İyi forumlar herkese.
Öncelikle biraz spor geçmişimden ve kendimden bahsedeyim. 17 yaşındayım, öğrenciyim, Ocak 2012'de 87 kiloyla bu spora başladım, 2 aylık bir cahiliye dönemim oldu, ardından sadece kardiyo ile 14 kilo vererek 73 kiloya düştüm, istikrarı sağlayamayıp 3-4 ay spora ara verdim. Bu süreç içinde 77 kilo oldum. Uzun zamandır yaptığım kardiyo yüzünden salona giderken isteksizlik oluştuğu için 22 Mart'ta vücut geliştirmeye geçtim.
Program olarak Flexor hocanın 2. ay programından başladım, daha önceden spora alışıklığım olduğu için 1.ayı es geçtim. 2 ay bu programı, 1 ay da 3. programı kullanacağım, ardından kendime program çıkartmaya çalışacağım. 2 gün salona gidip, 1 gün kardiyo yapıyorum. Amacım kas inşa ederken, yavaş yavaş yağ da yakabilmek. Bu günlüğü motivasyon için tutuyorum, daha önce de bir yağ yakımı günlüğü tutmuştum ama devamlılığı sağlayamamıştım, umarım bu kez öyle olmaz. Öğrencilik nedeniyle beslenmede ciddi bir sıkıntı yaşıyorum, buna bir çözüm bulamadım, bulsam da istikrarı sağlayamadım, böyle devam edeceğim beslenme konusunun farkındayım. Her türlü eleştiriye açığım. Saygılar.
Başlangıç Ölçüleri:
Kilo:77.5 kg
Boy:1.76cm
Kol:28cm
Bel:92cm
Antreman Programı:
1.GÜN:
OMUZ
1-Dumbell Press
2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
3-Front Dumbbell Raises
ARKA KOL
1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment
2-Dumbbell French
BACAK
1-Leg Press
2-Lying Leg Curl (Hamstring Curl)
3-Leg Extension
2.GÜN:
GÖĞÜS
1-Incline Bench Press
2-Incline Dumbbell Flyes
3-Dumbbell Bench Press (FLAT)
ÖN KOL
1-Dumbbell Curls
2-Concentration Curls
KANAT
1-Wide-Grip Front Lat Pulldown
2-Straight Arm Pulldown
3-One Arm Dumbbell Rowing
3.GÜN:
30 dk bisiklet, 20 dakika hafif yoğunlukta koşu, 10 dakika ay yürüyüşü
Dipnot: Yarın günlüğü tutmaya başlıyorum.
Öncelikle biraz spor geçmişimden ve kendimden bahsedeyim. 17 yaşındayım, öğrenciyim, Ocak 2012'de 87 kiloyla bu spora başladım, 2 aylık bir cahiliye dönemim oldu, ardından sadece kardiyo ile 14 kilo vererek 73 kiloya düştüm, istikrarı sağlayamayıp 3-4 ay spora ara verdim. Bu süreç içinde 77 kilo oldum. Uzun zamandır yaptığım kardiyo yüzünden salona giderken isteksizlik oluştuğu için 22 Mart'ta vücut geliştirmeye geçtim.
Program olarak Flexor hocanın 2. ay programından başladım, daha önceden spora alışıklığım olduğu için 1.ayı es geçtim. 2 ay bu programı, 1 ay da 3. programı kullanacağım, ardından kendime program çıkartmaya çalışacağım. 2 gün salona gidip, 1 gün kardiyo yapıyorum. Amacım kas inşa ederken, yavaş yavaş yağ da yakabilmek. Bu günlüğü motivasyon için tutuyorum, daha önce de bir yağ yakımı günlüğü tutmuştum ama devamlılığı sağlayamamıştım, umarım bu kez öyle olmaz. Öğrencilik nedeniyle beslenmede ciddi bir sıkıntı yaşıyorum, buna bir çözüm bulamadım, bulsam da istikrarı sağlayamadım, böyle devam edeceğim beslenme konusunun farkındayım. Her türlü eleştiriye açığım. Saygılar.
Başlangıç Ölçüleri:
Kilo:77.5 kg
Boy:1.76cm
Kol:28cm
Bel:92cm
Antreman Programı:
1.GÜN:
OMUZ
1-Dumbell Press
2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
3-Front Dumbbell Raises
ARKA KOL
1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment
2-Dumbbell French
BACAK
1-Leg Press
2-Lying Leg Curl (Hamstring Curl)
3-Leg Extension
2.GÜN:
GÖĞÜS
1-Incline Bench Press
2-Incline Dumbbell Flyes
3-Dumbbell Bench Press (FLAT)
ÖN KOL
1-Dumbbell Curls
2-Concentration Curls
KANAT
1-Wide-Grip Front Lat Pulldown
2-Straight Arm Pulldown
3-One Arm Dumbbell Rowing
3.GÜN:
30 dk bisiklet, 20 dakika hafif yoğunlukta koşu, 10 dakika ay yürüyüşü
Dipnot: Yarın günlüğü tutmaya başlıyorum.