Kur Kurabilirsen...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hercai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hercai

Üye
Bu oyun her forumda yaygın bir oyundur.Cogunuz oyunu biliyodur ama acıklayayım.Sımdı ben birbirinden alakalı-alakasız 5 kelime vericem alttaki uyemız ise bu kelımelerı bırlestırerek cumle kurmaya calısıcak bu cumleler anlamlı olur anlamsız olur maksat yuzlerı gulumsetmek.Bu arada alakasız kelımeler verırsek hem cumleyı kuran uyemızı zorlarız hemde daha zevklı olucagını dusunuyorum ben verıyorum 5 kelımeyı hadı bakalım hayırlı olsun hepımıze.. (: ( duruma gore kelımeyı turetebılırsınız ama cok kullanmayın)

pazar - ev - body - yarın - olur

yarın olur pazar olur evde body yapalım

JqueLL seninde 5 kelime vermen gerekmiyo mu :D:D

Neyse ben vereyim kelimeleri :

biceps - pazartesi - protein tozu - ölçek - deodorant :D (baya alakasız oldu sanki ama ilk gördüklerimi yazdım :D )

Son düzenleme:
pazartesi günü deodorantım biticek bende protein tozumu suyla iki ölçek karıstırınca onu koltuk altıma sürüp biceps antremanına gidicem hahhahha bu neyaa :D:D sakamı bu :D:D

şaka - triceps - bar - cuma - tendon :D:D al sna kelimee :D:D

cuma günü triceps çalışırken bara 10 luk kiloları taktık arkadaş da şaka yapıp bi tarafa 15 takmış, Tendonlarım çok ağrıyor :D:D:D:D

minibüs - supplement - komşu - squad - terlik :D:D:D:D:D

Hatun, ilişkideyken katır gibi olduğumu ve sert sakallarımın vücuduna sürtmesinden mutluluk duyduğunu söyledi :D

telefon - bench press - televizyon - araba - gaz

Komşu kızıyla apartmanın önünde şeker yerken yukarıdan şikayet geldi,sinirden koluma kramp girdi :D:D

-barfix - telefon - kabadayı - okul - pazar (çarşı )

okul çıkışında çarşıya ugradım. kabadayının biri barfix demirlerine asılırken telefonuyla fotograflarını çektiriyordu.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:28 ----------

elektrik-izdivac-talip-bıyık-bilezik

tamda talibimi ararken televizyonda izdivaç programını izlerken elektrikler gitti . bende mum ışıgını yakıp bıyıklarımı kesip bilezik taktım . :D :D :D

pasta , pastane , hastane , yatakodası , serum :D :D :D

uçakta yemek yerken okullu kedilere sevgi göstermem.

eşek-muhabbet -silmek-cam-küsmek:)

arkadaşlarım öncelikle kuralı ihlal ettiğim için hepinizin affına sığınırım fakat bu pası gol yapamasaydım içim rahat etmeyecekti...

Etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme can kırığıyla ..ötünü kestirirsin :D:D:D

şimdi sıradakine uyduralım...

Kung-fu yaparken davul çalan tavuğun dayısı, şövalye olurmuş...

Fayton-Dam-Teyze-Defterdar-Gezme

Son düzenleme:
Defterdar bir gün gezerken teyzesi faytona binip dama çıkmış :D :D

kum saati , bulut , kimya , metrobus , ronnie coleman

:O

Ronnie Coleman,kum saatinin kimyasını metrobuste bulutlara bakarken çözdü.

komedi - çılgın - anne - kulak - deniz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:58 ----------

arkadaslar bu arada gayet iyi gidiyoruz ama tek cumle kurmamız gerektıgını unutmayalım (:

Back
Yukarı