Kur Kurabilirsen...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hercai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Coss18 unutmuşsun herhalde.. Ben yazım :)

Dışarıda yarım saat top oynadıktan sonra yorgun bir şekilde eve bilgisayarımın başına geçtim arkadaşım hadi ödev yapalım dedi kafa göz daldım :)

Top - İmza - Canlı - Beypazarı - mp3

Coss18 unutmuşsun herhalde.. Ben yazım :)

Dışarıda yarım saat top oynadıktan sonra yorgun bir şekilde eve bilgisayarımın başına geçtim arkadaşım hadi ödev yapalım dedi kafa göz daldım :)

Top - İmza - Canlı - Beypazarı - mp3
imza günümden sonraki canlı yayında top 10'dan mp3 tanıtırken aklıma beypazarındaki canlı balıklar geldi.

cenabet - raket - pelesenk - rock - saz

zor olsun =)

Cenabet adam kafasına raketi geçirip pelesenkten yapılmış sazı ile rock yaptı xP

Parlamento - Pes - Ölü - Hoparlör - Dumbbell..

Cenabet adam kafasına raketi geçirip pelesenkten yapılmış sazı ile rock yaptı xP

Parlamento - Pes - Ölü - Hoparlör - Dumbbell..
pelesenkten saz iyymiş :D

parlementodaki totoşlar pes edene kadar ölü yada diri hoparlörlerle isyanlardayız olmadı kafalarına dumbell atarız.

telefon - bardak - köy - starbucks - harita

parlementodaki totoşlar pes edene kadar ölü yada diri hoparlörlerle isyanlardayız olmadı kafalarına dumbell atarız.

pelesenk ne demek ki bnm bildiğim ağaç k ama?

Starbucks da ki bardakların üzerinde,köy telefon ve haritaları vardı.

sıkıntı - enerji - hasta - kafa - vişne.

sıkıntıdan patlamak üzereydim ve hiç enerjim kalmamıştı ancak votkalı vişne şurubu kafamı güzel yaptı fakat ertesi gün hasta yattım

süslü sallanmak dua etmek telefon şehir

Hercai benim yaptığım hatayı yapmış (: Kelime vermemiş ben vereyim kelimleri

Salon telefon bardak kapı bronzlaşma (:

salonda bronzlaşırken telefonum bardağın içinden çıktı şaşkınlıktan kafayı kapıya vurdum :P

savaş bikini traktör radyatör kaddafi :P

kaddafı radyator karsısında ısınırken bıkını gıymıs bır kadın traktor ustunde savası ızlıyordu :)

klavye-bench press-steroid-bıceps-matkap

Klavye ile yazı yazarken sterod ile bench press aklıma geldi, bicepsim yardımı ile matkapla monitörü deldim :D

JqueLL ( :D ) - Obama - karga - beşiktaş - makarna (:

Back
Yukarı