Kur Kurabilirsen...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hercai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ronnie coleman kebabcıdan çıkınca spor salonundan minderini ve halterini alıp yatak odasında idman yaptı

military press , berber , sucu , michael jackson , soğan :D :D :D çok merak ettim ne çıkıcak :D

Michael Jackson berberdeyken sucuya sogan soymanın military pressden daha zor oldugunu soyledi. (:

yorgun - geniş - gurur - ihanet - karma.

Bugün gururla karma olarak tüm vücudumu çalışırken çok yorgun bir vaziyette eve geldim.. geniş geniş yatıyordum ki arkadasım aradı sevgilim bana ihanet etmiş...! :)

Fıstık - Monitör - dumbbell - sehpa - Aşk ..:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:01 ----------

Trapez ~ ben yazarken sen yazmıssın :) seninkinede cevap vereyim :))

Salona girdiğimde yerde ayağımı havluya sildim,masanın üstüne cıkıp kalemle saati ayarladım :)

Defter - ayakkabı - mektup - Merdiven - DOST...

Ellerden ızdırap çekerken semeri taktım dolaptakı suyuda aldım ve cıktım yola :)

Dağ - Kumanda - Ayakkabı - Kasket - Tekerlek :) Çok basit oldu ama olsun ..:]

Dagda ki askerler,tekerleklı el arabası ile ayakkabı,kasket ve kumanda yardımı aldı. (tekerleksız el arabası nasıl oluyorsa (: )

sohbet - kurum - kemik - jole - tır.

6 Tane vermişsin coss18 :)

Kankamla beraber bankanın önünden geçerken bankanın sarışın ve hantal 2 adam tarafından soyuldugunu gördüm :)

Facebook - Hagi - Mesaj - Öğretmen - Body :)

Tebrikler Güzel cümle :)
Komşum nehirin kenarında davarları tararken nehire işedi xD çok ayıp etti xD xD xD :D :D :D

Canlı - Takvim - Para - Çöp - Bileklik
[Etrafımda gördüklerimi yazdım :) Birde Hayal ettiğim PARA yı :D ]

fayanstan seken çılgın dart avizeyi kırdı,space tuşuyla farenin yerini bulamadım...

içinde eylem bulunan kelimeler verirsek fazla ekleme yapma gereği duymayız..

peyaz peynir-üşümek-sırıtmak-koltuk-japon balığı

üşüyen japon balığı koltukta beyaz peynirini yerken sırıtıyordu(içinde eylem olunca yaratıcılık katamıyosun.bence önemli olan isimlere fiil yükleyebilmek)

katkı-sürtük-balon-satmak-kaslı

katkılı balonlarını satmaktan vazgeç kaslı s.rtük dedim eski sevgilime.

off,katkılı balon çok güzel oldu:)

bence de fiil vermemek daha mantıklı.

damacana,kurt,priz,kampüs,dj.

kopegımın adının havhav oldugunu ogrenen arkadasım,kopegımın boynunda kı asmadan gel kasmadan yazılı yosma resmını gorunce cok sasırdı. (((:

Atak - Yorgun - Bilgisayar - Hadi - Top

Back
Yukarı