Kum Torbası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chieff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duvar çökmez am senin durumun nedir sporda ben 1 yıldır boks yapıyorum gecen çok sert bi torbayla çalısırken bileğim incindi.sert bi torbaysa bileğini kırabilir .ciddiyim dikkat et dostum

ben 2 haftadır spor yapıyorum eve halter dumbel seti kum torbası barfiks demiri falan aldım ama torbayı asmaya çeikiniyorum yumuşak biraz bu kum deri parçalarıyla dolubench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O

Kum torbasını astın diye tavan çökmez ama sağlam asmazsan çalışırken kum torbası düştüğünde ciddi sakatlık yaşayabilirsin.

Kaç kilo torba ? alçı tavan felansa hiç deneme .

ben 2 haftadır spor yapıyorum eve halter dumbel seti kum torbası barfiks demiri falan aldım ama torbayı asmaya çeikiniyorum yumuşak biraz bu kum deri parçalarıyla dolubench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O
Eğer direk,aparkat,kroşe vuruşlarının yapılışını ve yaparken vücudunun girmesi gereken şekilleri kısaca temmeleri bilmiyorsan kesinlikle tavsiye etmem çalışmanı.1 ayda öğrenirsin temelleri az çok kick box,muay thai gibi sporlara gidersen ondan sonra çalışırsan daha sağlıklı olur

biraz daha önce yapmıştım spor normal apartman avize takıyoruz falan düşmüyor ama bilemiyorum zaten o vidaları takmayıda bilmiyoruz

Back
Yukarı