ekskalibur
Üye
İyi günler.Yaklaşık 3 hafta 3-4 çeşit şınav,barfiks ve squaddan sonra spor salonuna yazıldım ve 3 haftadır da spor salonundayım.İstanbulda yaşıyorum spor salonuna gidiyorum ancak spor salonunda hocalarla çalışabilmem için ekstra ücretler ödemem gerekiyor ve bu mümkün değil.VG olarak değil ama genel olarak bir spor geçmişim var diyebilirim yani en azından sıfır değilim.Kol 34cm gogus:100-bel:80-boyum:174 ve 69 kiloyum. Programımda ise ilk gün sırasıyla göğüs biceps sırt, ikinci gün omuz triceps ve bacak üçüncü gün dinelip diğer gün tekrar aynı şekilde devam ediyorum.her bölge için 3 hareketi 4*15-12-10 yapıyorum ve ağırlıgı az da olsa arttırıyorum.
Kendimi ve programımı anlatmaya çalıştım doğruluğunu anlayıp hatalarımı düzeltmeniz için.Buradan okuduklarımla spor salonuna gidiyorum ve yorumları birden fazla kişiden okuyup doğru olana kendimce kanaat getirip bir şey ler yapmaya çalışıyorum.Bu yüzden yardımınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Kendimi ve programımı anlatmaya çalıştım doğruluğunu anlayıp hatalarımı düzeltmeniz için.Buradan okuduklarımla spor salonuna gidiyorum ve yorumları birden fazla kişiden okuyup doğru olana kendimce kanaat getirip bir şey ler yapmaya çalışıyorum.Bu yüzden yardımınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler