Kreatin kullanımı ?

qY26qZ.jpg
[/url][/IMG]
qY26qZ.jpg
[/url][/IMG] weider_pure_creatine_600 aldım nasıl kullanacağımı anlamadım.
Antreman günlerinde sadece 1 kullanım zamanı söz konusudur; antremandan 1 saat önce olmak üzere ;
< 80 kg : ilk hafta 1 porsiyon sonraki 5 hafta 0,5 porsiyon,
> 80 kg : ilk hafta 2 porsiyon sonraki 5 hafta 0,5 porsiyon,
> 100 kg : ilk hafta 3 porsiyon sonraki 5 hafta 0,5 porsiyon, diyor.
Bazıları günde farklı farklı 2 3 kez al diyor.
Spordan önce 1 çay kaşığı 200 ml su ile almak olarak biliyorum bende. Sadece spor günü 1 çay kaşığı off günde kullanma yok diye biliyorum.

kaç kilosun?ürünün içinde ölçek var mı?ölçek varsa orada yazan gayet açık.eğer ölçek yoksa,kreatine başlarken ilk hafta her gün nispeten biraz daha yüksek gramajda kullanabilirsin(mesela 6-8gr. arası gibi).sonraki takip ettiği haftalarda günde 3-5gr. yeterli olacaktır.aldığın zamanın ve neyle aldığının pek bir önemi yok.mesele düzenli şekilde kullanmakta.ayrıca 1,5-2 ayda bir ara vermek lazım.

ayrıca kreatin kullanırken günlük tükettiğin miktara ekstra 1-1,5 litre su tüketirsen en doğrusunu yapmış olursun.

kaç kilosun?ürünün içinde ölçek var mı?ölçek varsa orada yazan gayet açık.eğer ölçek yoksa,kreatine başlarken ilk hafta her gün nispeten biraz daha yüksek gramajda kullanabilirsin(mesela 6-8gr. arası gibi).sonraki takip ettiği haftalarda günde 3-5gr. yeterli olacaktır.aldığın zamanın ve neyle aldığının pek bir önemi yok.mesele düzenli şekilde kullanmakta.ayrıca 1,5-2 ayda bir ara vermek lazım.

ayrıca kreatin kullanırken günlük tükettiğin miktara ekstra 1-1,5 litre su tüketirsen en doğrusunu yapmış olursun.
63 kiloyum. 172 boy. Aldığım supplementlere sordum. Hergün içindeki ölçekle tek sefer alın dedi. Öyle yapacam 1 ay bakalım

Back
Yukarı