Kratos1 Bulk Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kratos1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Xtend, recovery icin guzel bir secim, ben fiyatindan dolayi uzak duruyorum bir kere almistim, keske yilbasi indirimlerinde kacirmasaydim buyuk aptallik etmisim. Bence cut doneme denk gelmesi iyi olmus, malum carb kesildigi olcude recovery yavasliyor, bu yuzden c vit, bcaa, glutamine gibi takviyelere ihtiyac artiyor.

Protein tozu olarak henuz kullanmadim ama icerik olarak bakildiginda Hardline Matrix guzel bir secenek gibi gorunuyor. Benim bir sonraki tercihim kesinlikle o olacak. Gerci fanteziye gerek yok direkt gidip Optimum da alabilirsin, eger nakit durumun yerindeyse ISO 93 tercih edilebilir.

Bir de bugun arastirdigim kadariyla creatine alimi cut donemde de uygulanan bir sey. Recovery icin tercih ediliyor. Bu da aklinda bulunsun. Link de suydu hatta ne denli referans noktasi kabul edilebilir ama paylasayim yine de;

http://www.livestrong.com/article/156798-the-best-supplements-for-muscle-definition/

Ben bildiğin üzere amerikadan ucuza getirtmiştim ürünleri. Keşke kaçırmasaydın indirimi :)

Bu arada o indirim olan yerden alacağım ve arkadaşım sağolsun indirim yapıyorlar. O yüzden optimum alma şansım yok. Hardline da nedense Türk markası olduğu için pek sıcak bakmıyorum. İso93 denemek istiyorum ama 5lbs yok. 2lbs uygun fiyatsa alabilirim.

Ayrıca c vitamini unutmuşum hatırlattığın iyi oldu. Antrenman sonrasında 1-1,5 gram alırız muhtemelen.

Fikirlerinizi bekliyorum. Özellikle hindi konusunda :)

Beslenme: Sabah geç kalktığım için kahvaltı yapamadım. Uzun süredir ilk defa yumurta yiyemedim. Kahvaltı olarak 1 kepekli simit 4dilim beyaz peynir salatalık domates(iş yeri kahvaltısı :)) Öğlen 200gram tavuk 100gram pirinç 8-10adet patates kızartması. Akşam 200gram ızgara somon. Wheyim de yok anlayacağınız baya kötüydü bugün beslenme.

Antrenman: uzun süredir ilk defa 2 press gireyim dedim. Girmez olaydım sakat omzum baya zorlandı.
Db shoulder press 12 10 8 8 22kg 24kg 26kg 26kg
Plaka front raise 3*12 20kg
SM shoulder press 12 10 10 55kg 65kg 65kg
Db lateral raise 12 12 10 10kg 10kg 12kg
Reverse fly machine 2*12 70lbs

Bench dips 4*10 35lbs
Pushdown 12 12 10 10 35kg 35kg 40kg 40kg
Seated db french extension 15 12 10 20kg 22kg 22kg

Artık tekrar sayılarını arttırıyorum. Nisan gibi süpersetlere dönücem muhtemelen hazırlık olsun. Ayrıca omuz antrenmanından ikinci pressi bir daha girmicem.

Bugün off günüm. Dediğim gibi işe yemek götürdüm. Ayrıntılar aşşağıda.

Beslenme:
09:00 2 tam yumurta 4 beyazı ve 100gram yulaftan oluşan krep. Arasına 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi. (ezme bitti uzun bir süre kullanmicam)
12:00 150gram bulgur 200 gram hindi göğüs
15:00 4 tam ceviz
17:00 100gram bulgur 150gram hindi göğüs
20:30 200 gram hindi göğüs

Bugün protein tozu aldım(syntrax whey). Sabah ve antrenman sonrası kullanımına aynı şekilde devam edicem.

Kratos bu donemde vento kullanmayi dusunuyor musun?

Simdi cut donemin ne kadar surecek bilmiyorum ama ventolin'in min kullanim suresi genelde 4-5 hafta olarak gosterilir (tam animsayamadim ama bozokaydin sanirim 6 hafta yaziyordu) maksimum araliksiz kullanim suresi ise 3 ay. Eger bilmiyorsan aklinda bulunsun diye yaziyorum zira eger vento kullanimini dusunuyorsan cok beklemenin bir anlami da yok. Tabii cut donemi yaz mevsimini de kapsamayacaksa.

Piramit seklinde kullanirsin iste, 4 mg'lik tableri 4-4-4-8-8-8-12-12-12 falan diye arttirarak olabilir sonra da dusurursun. 20 mg'ye kadar cikilabilir fazlasini deneyen oldu mu var mi bilmiyorum ancak genelde ideal dozlar 8-16 arasi falan olarak gosterilir.

Simdilik aklima gelenler bunlar.
Gerci vento dusunmuyorsan bos bir yazi oldu ama. :)

PS: Bu arada soz verdigim gibi sarki; :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=5TOiuOGj85g[/YOUTUBE]

Şarkı için sağol khep. Moral bozdu yine :(

Mart nisan diyette kalıcam. İstediğim seviyeye gelemezsem mayıs ayında da kalabilirim ki muhtemelen kalıcam. Ventolin kullanıcam evet ama nisan ayında diyete tam girdğimde kullanmayı planlıyorum. Biliyorsun ki karbları daha azaltmadım. Şu an bi lipo gelsin elime yarın ona başlıyım da ilk ayı böyle geçiricem. Dozaj için bi fikrim yok şu anda belki ex yardım eder bize :)

Bugün beslenme herzamanki gibi güzeldi bence. Akşam tuttum kendimi karb almadım. Buı arada concrete başladım ve c vitamini aldım. Ayrıca antrenman sırasında xtend içmekle uğraşamıyorum. Ya şu anlık bırakıcam ya da antrenman başına alıcam. Ayrıntılar aşşağıda.

Beslenme:

08:00 2 tam yumurta 4 beyazından oluşan omlet. 1 dilim light beyaz peynir. 1 kapsül balık yağı 2 tablet optimen
10:00 protein bar yedim dün tozla beraber verdiler hediye
12:00 250 gram hindi göğüs 200gram makarna
17:00 150 gram hindi göğüs 100 gram makarna
18:301 servis concret 2 tatlı kaşığı kahve
19:00 idman
20:20 1 ölçek protein tozu 1 gram c vitamini
20:45 1 tabak bol etli bezelye yemeği 1 büyük kase havuç salatası

Antrenman
:
Leg extension 15 12 10 10 170lbs 180lbs 180lbs 190lbs
Squat 15 12 10 6 60kg 70kg 70kg 80kg
Db lunges 3*24 adım elde 16kg
Leg press 12 10 10 8 380kg 440kg 440 kg 480kg eskisi gibi ağır gireyim dedim. Hala midem ağzımda ve yürüyemiyorum
Stiff leg deadlift 3*12 70kg
Seated calf raises 4*12 90kg

Güzel bi antrenman oldu. Herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
Ben ikisinide kullandım biliyorsun. Aminox karpuzlu hayatımda içtiğim en güzel supplementlerden biriydi kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca 10gramlık bcaa oranı da gayet hoş.

Xtend şu an yeşil elmalı kullanıyorum. Açıkçası çok tavsiye etmem baya şekerli tadı. Antrenman sırasında içmek benim için imkansız. Midemi ve damağımı çok meşgul ediyor. Hele bacakta kusmanın eşiğine geldiğim için onu alsam neler olur düşünemiyorum :D

Birde glutaminin gerekliliği konusunda hala şüphelerim var. Bence aminox yeterli olucaktır. Yada hangisi ucuzsa onu al.

Ben ikisinide kullandım biliyorsun. Aminox karpuzlu hayatımda içtiğim en güzel supplementlerden biriydi kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca 10gramlık bcaa oranı da gayet hoş.

Xtend şu an yeşil elmalı kullanıyorum. Açıkçası çok tavsiye etmem baya şekerli tadı. Antrenman sırasında içmek benim için imkansız. Midemi ve damağımı çok meşgul ediyor. Hele bacakta kusmanın eşiğine geldiğim için onu alsam neler olur düşünemiyorum :D

Birde glutaminin gerekliliği konusunda hala şüphelerim var. Bence aminox yeterli olucaktır. Yada hangisi ucuzsa onu al.

Amino-X daha ucuz. :) Yalnız ben yeşil elma aromalısını alayım diyorum. Zira şu an kullandığım Ultimate BCAA karpuzlu ve tadı leş, suda da karışmıyor adam gibi. Ağzıma atıp, üstüne su içiyorum. Amino-X suda güzelce karışıyor di mi kratos1? Aman diyim. :D

ps: Bir de şu var, Amino-X'in içeriği tam olarak belirtilmemiş. Xtend o konuda daha iyi, içinde bulunan her şeyin gramajı yazıyor ambalaj üzerinde.

xtend ile idman yapmak çok garip hakikaten
böyle oturup hepsini kafama dikesim geliyor,yudum yudum içincede inanılmaz bir susama isteği yaratıyor insanda,idmanın ortasında bi bakmışım bitirmişim :) bende 500 ml su yerine 1 lt suya katıyorum artık,böyle tadı ve susatma olayı baya azalıyor

Aminox karpuzlu karışma ve tad konusunda %100 tavsiye ederim hiç sıkıntı çekmezsin. 1 kere çalkalamak bile yetiyor ama senin bileceğin iş tabi. Ultimate in toz bcaa sını bilmiyorum ama şunu da düşünmek lazım bsn tad konusunda herzaman en iyisi olmuştur bence ultimate de kötüler arasında. Ayrıca aminox green apple 9.6 watermelon 8.9 bb.com da.

Ben aminox i bölge arasında 300ml suyla filan dikiyodum kafaya direk. Xtendi antrenman içinde kullanamam herlde. Hem mide bulantısı hem midemi meşgul etmesi. Bilmiyorum valla herlde yine bögle arasında dikicem kafaya :)

Xtend kullanadım karpuz aromalısı tad olarak bence gayet iyi antreaman sırasıdna tüketiyorum arada bir susatıyor :)) bsn denemedim ama xtend oldukça iyi tavsiye ederim. 2. pakete geçicem ondan sonrada bsn deniycem bakalım nasılmış

Dün yazamadım. Ayrıntılar aşşağıda.

Antrenman:
Deadlift 12 10 7 4 90kg 100kg 110kg 120kg
Barbell row 12 10 10 8 55kg 65kg 75kg 85kg
Lat puldown 12 10 10 10 67kg 77kg 77kg 77kg
Low row 12 10 8 6 31,5kg 33,5kg 35i5kg 38,5kg
Db shrug 15*10 30kg
15dklık klasik karın antrenmanı

Yarın göğüs biceps antrenmanım var. Muhtemelen günlüğe yazacağım son antrenman olacak. Herkese iyi akşamlar.

Lipo elime ulaştı ve bugün başladım. Ayrıntılar

Beslenme:
09:00 1 ölçek whey 2 tablet optimen 2 kapsül balık yağı 1 kapsül lipo6 black
10:00 2 tam 6 beyaz yumurta, 30-40ml süt, 10-12 dilim sucuk, 3-4 dilim kaşardan omlet. 1 dilim ev yapımı ekmek
11:00 170gram bulgur
12:00 2 tatlı kaşığı nescafe
12:30 2 ölçek concret
12:45 1,5 ölçek craze
13:15 idman (bölge arasında 1 ölçek xtend)
14:30 1 ölçek whey, 1gram c vitamini
16:00 150gram bulgur 250gram hindi göğüs yiyorum şu anda

Ara öğün 1 avuç ceviz yerim akşam da 200-250 gram hindi belki salata. Karbo almam.

Bu kombinasyonla idman yapmak inanılmazdı. Nabzım hiç düşmedi. Pump hala devam ediyor. Cardioda alet 170 nabız gösterdi bir ara.

Antrenman:
İnc bench press 15 12 8 6 60kg 70kg 80kg 90kg son set son 2 tekrar yardım aldım bayadır 90a çıkamıyordum
Flat bench db press 12 10 8 24kg 26kg 28kg
İnc db fly 4*12 14kg
Upward db fly 3*12 8kg https://www.youtube.com/watch?v=Vzr1P10sftA tek kolla yapılanı
Cable crossover 12 10 8 8 11,5kg 13,5kg 16,5kg 16,5kg

Barbell curl 12 12 10 10 35kg 35kg 40kg 40kg
One arm db preacher curl 12 10 8 8 10kg 12kg 14kg 14kg negatifte 3-4 sn de indirerek
İnd db curl 12 10 8 10kg 12kg 14kg

15dk cross trainer. Nabız 150+ rpm 75+. Random mode level 7.

Evet ben iyi geldiğini düşünüyorum. Ön omuza da vuruyo tabiki baya ama yukarda 1-2sn bekletip göğüs içini sıkmaya çalıştığımda ve negatifte karşı koyarak yavaş bıraktığımda baya vurduğunu hissedebiliyorum. Omuza vurması için yapıcak birşey yok üst göğüs için katlanıcam. Bir dene istersen acaba yanlış mı düşünüyorum karşılaştırmış oluruz.

cable da denedınmı ?daha güzel formda yapılıyor sanki , ben öyle yapıyorum.

Dumbell ile hareketi savurma ihtimali daha çok...
Aslında bu hareketi kafamda şöyle denemek var , 45 derece incline a ters yatıp yapıcam bi kere daha güzel etki verir gibi geliyor.
Çok kıl bölgeler abi cable sanki daha iyi bu bölge için hedef kas gerilimde sürekli..

Inner peck ler bendede sıkıntı bide üstüne sadece göğüs yanları yağlanıyorsa daha da bi belirgin oluyor :)

cable da denedınmı ?daha güzel formda yapılıyor sanki , ben öyle yapıyorum.

Dumbell ile hareketi savurma ihtimali daha çok...
Aslında bu hareketi kafamda şöyle denemek var , 45 derece incline a ters yatıp yapıcam bi kere daha güzel etki verir gibi geliyor.
Çok kıl bölgeler abi cable sanki daha iyi bu bölge için hedef kas gerilimde sürekli..

Inner peck ler bendede sıkıntı bide üstüne sadece göğüs yanları yağlanıyorsa daha da bi belirgin oluyor :)

Son cümle resmen benim göğüs :)

4-5 hafta kadar kabloyla yaptım ama iki kol aynı anda. 2 haftadır da tek kol dumbell ile yapıyorum sanki bu daha iyi gibi geldi bana.

Bu arada ilginç fikir gözümde tam canlandıramadım ama omuza daha çok vurur gibi geldi. Kabloyla mı yapmayı düşünüyorsun? Salon boş olduğunda bi denerim belki.

Ayrıca sen push/pull/legs takılıyodun sanırım böyle izole hareketlere zaman yada güç ayırabiliyor musun?

Evet cable da ,
bak şunuda dene(şuan bile deneyebılrsn)
hareketi yaparken hafif trapezleri kaldırıp kafayı falanda böle öne atınca sanki daha çok o üst iç bölge etki atlına giriyor. (videodaki gibi dumbelları da üste kaldırma bel bölgen hizasını geçmeden sıkıstır gogusleri bunu yaparken)

Ama asıl sorun yağ oranı işte %15 üstünde böle bi sıkıntı oluyor , (veyada direk o bölge yağlanan genetikler benım gibi)
Vucut ne kadar iyi olursa olsun o göğüs yanları yağlı durunca estetik bozuyor.

Yağ oranı düşünce sorun kalmıyor , bi cok kisininde mesela befor after inceleyince net görüosun.

Son düzenleme:
Back
Yukarı