Kratos1 Bulk Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kratos1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen o gogusun yanindaki yaglar bulkda en bela olay.Ben bu spora baslamadan once gogsum bayagi yagliydi simdi yag oranim 11 dan fazla olmadigi icin pek yok fakat hala estetigi bozucu bir yag mevcut bende puffy nipples de mevcut bu yaz defde daha iyi oldular 14 gunluk bir diyet maceramda :).Ama bu sene yag oranimi 8 e dusurunce gogosude tam anlamiyla toparlamayi dusunuyorum hacim olarak bi problem yok ic gogus disinda bendede.Flylara daha cok onem verip haftada bir agir antrenmanin disinda birde pump koydum defe kadar ciddi gelisme kaydedecegimi dusunuyorum.

Gogsun ic kismi icin cable fly & close grip bench press dostlar.

Ayrica su puffy nipples olayi bende de var eger tahmin ettigim seyse. Sogukta dusta antrenman sirasinda kardiovari aktivitelerde buzusen normal halini alan, sicakta yavsayan gevseyen genisleyen buyuyen gogus uclari.

Benim yag yakarken vucudun heryerine oranla gogusdende gitti yine ayni sekilde gogus uclarindanda eger sorun puffy nipples ise jino degilse yag yakarak kesinlikle duzelen bir olay cok makale okudum bu konuda.Evet sogukda dokununca veya cok intense hareketler veya kardio yapdigimda ucu yine normal oluyor ben 2 haftalik diyette bile eskisinden 2 kat daha iyi duruma getirdim.Bide gogus hacmi ucu buzusukken daha az gozukuyor uc sivrilince daha toparlanmis iyi bir goruntu oluyor.

lipo 6 black ultra concentrate benimki aynısını mı kullandın? tr de yok sanırım ve üzerinde one pill only yazıyor.

http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo-6-black-ultra-concentrate.html

Bu arada 2 kutu fiyatına 3 kutu aldım ben bir arkadaşımla. Bir kutuyu paylaştık 90 kapsülüm var rahat rahat kullanabilirim :)

evet aynı ürün benim kullandığımda da yazıyordu evet türkiyede satışı yok bu ürünün. Dene bakalım olmazsa daha sonra dozu arttırırsın .

Hi,bro i'm bulking
39768450393335965216461.jpg

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:00 ----------

39768450393335965216461.jpg

Back
Yukarı