Korkunç bir üst kısıma sahibim ( Önerilerinizi bekliyorum )

Merhabalar direk konuya girmek istiyorum hayatımın büyük bir evresinde kilo verip ( min 7-8 kg ) aldım sık sık dönem değişiklerinde oldu ve vücudumun üst kısımı tahminimce bu yüzden korkunç bir hal aldı.20 Yaşındayım 1.86 Boy 86 Kiloyum.Bacak,kol da kesinlikle bir kilo durumu yok fakat aldığım kiloların %70 göbek %20 göğüs %10 yüz şeklinde almaktayım.Sağlıksız kilo verme sistemimden dolayı sanırım göbeğimde sarkma oluştu ve korkunç bir durumda şuan omuzlarım dar olduğu için karnımın yan kısımları da biçimsizleşmiş şekilde ben en doğru ve kısa sürede verim alabileceğim önerilerinizi bekliyorum.

Üst kısımın fotoğrafını link olarak bırakacağım gerçekten çok kötü bir görüntüye sahip olduğunu öncelikle söylemek isterim yine de bakıp yardımcı olacaklar için çok teşekkürler şimdiden
https://i.hizliresim.com/aG7y9d.jpg

Çok kötü deil. Sağlıklı beslenme ve düzeli egzersizle düzelir
Katılıyorum ağırlık ve kardiyo yap alternatif olarak yüzmede yapabilirsin ama yavaş ve sağlıklı şekilde ver hızlı verilen kilolar sarkma sorununu en üst düzeye çıkarır ve sarkma oluştuğu an geçmiş olsun ameliyat hariç çözümü yoktur yavaş ve sağlıklı olarak kolay gelsin :)

Çok kötü deil. Sağlıklı beslenme ve düzeli egzersizle düzelir
Hocam nasıl bir program izlemeliyim 94 kiloydum 1.5 ay da 86 kiloya düştüm daha kilo vermeye devam etmeli miyim nasıl bir program düzenini takip etmem gerekli açıklar mısınız rica etsem[DOUBLEPOST=1502964525][/DOUBLEPOST]
Katılıyorum ağırlık ve kardiyo yap alternatif olarak yüzmede yapabilirsin ama yavaş ve sağlıklı şekilde ver hızlı verilen kilolar sarkma sorununu en üst düzeye çıkarır ve sarkma oluştuğu an geçmiş olsun ameliyat hariç çözümü yoktur yavaş ve sağlıklı olarak kolay gelsin :)

Öncelikle çok teşekkür ederim benim göbeğim de oluşan sarkmalar sadece ameliyat ile mi düzeltilebilir yoksa o seviyeye geçmemiş mi ?

Hocam nasıl bir program izlemeliyim 94 kiloydum 1.5 ay da 86 kiloya düştüm daha kilo vermeye devam etmeli miyim nasıl bir program düzenini takip etmem gerekli açıklar mısınız rica etsem[DOUBLEPOST=1502964525][/DOUBLEPOST]

Öncelikle çok teşekkür ederim benim göbeğim de oluşan sarkmalar sadece ameliyat ile mi düzeltilebilir yoksa o seviyeye geçmemiş mi ?
Şu anlık o derecede bir sarkma söz konusu değil gibi net bir cevap deri altındaki yağlar eridikten sonra olur fakat karın kası çalışmaları yapınız, yapmadığınız takdirde deri altta tutunacak bir kütle bulamadığından sarkmaya meyilli olur

Back
Yukarı