Suçicek
Üye
Ben gidiyorum kickboxa . Korkunun ustune gıtmekten baskada care yok tayfun2161 haklısın . Ben kendimde sorunu cozeyımde kavga olurmus olmazmıs ben onları hıc dusunmuyorum .
Kavga ettin ve onu dövdüğünü farzedelim. Ya bu sorununu bitirir,yada daha çok alevlendirir. Hiç bir kimse sopa yemeyi gruruna yediremez,o sorunlu olduğun kişi onu dövdüğünde sana daha çok sinir olursa? Daha çok tepene binerse? Yada bir kaç arkadaşıyla seni tek başına köşede kıstırırsa.Bu gibi durumlar benim başıma geldi. birini özetleyim.
Kız arkadaşımı eve bırakıcaktım,, gece 11 sıralarıydı oturduğu yer ıssız,karanlık bi yerdeydi.Haliyle ben bırakıcaktım onu evine kadar. Evine az bi mesafe kalmıştı ki.. Elemanın birinin kıza dik dik baktığı gördüm. Tabi yanımda kız var artistlik yapıcam ya.. Kıza dedim sen biraz ileri git,,benim biraz işim var.. Eleman biraz sarhoş,Dedim ki bir kızın yanında sevgilisi varken dik dik bakmaya utanmıyormusun,, Oda dedi öyle bi yavruya bakılmaz mı. Tabi tepem attı,,elemanda sarhoş girişiverdim.Eleman tabi hafızaya beni almış,bir akşamı ananemden dönüyorum. Bunlar 4 kişi yolda beni sıkıştırdı,biri jilet çekti koluma denk geldi onun izini halen taşıyorum. Bu konu uzadıda uzadı.... Şuan Kızdanda ayrıyım,ama elemanlarla hala gürültümüz devam etmekte.
Peki değdimi? Hayır... Alt tarafı bakmıştı,hiç aldırış etmeden devam etmeliydim... Lafla,sözle,bakışla birşey olmaz.. Diye düşünemedim,,cefasınıda çekiyorum. Onun için bu tür konularda öncelikleri ve sonra olucakları düşünerek yap derim.. En son yapcağın kavga olsun.