desperado98
Üye
Merhaba arkadaslar. Ben v.g ye 1 hafta once basladım.Spor salonuna yazılma ımkanım yoktu bende evde dambılla çalısma programını uyguluyorum . Benım bı kaç sorularım var. Benim günlük kalori ihtiyacım 2600 civarıymıs. Kendıme bır dıyet lıstesı hazırladım fakat benim günlük almam gereken protein miktarı da 100 gram , karbonhidrat ihtiyacımda 125 gram civarında. Hazırlamıs oldugum dıyet programında bu protein ve karbonhidrat sayılarının üstüne cıkıyorum mesela protein 400 e kadar gelıyo karbonhidratta 400-450 cıvarına gelıyor . Yani diyecegim o ki günlük protein ve karbonhidrat alımımın üzerine cıkarsam 2-3 katı sorun olurmu?
Buarada yaşım : 16
Kılom : 50
Boyum : 1.69 cm[DOUBLEPOST=1404944458][/DOUBLEPOST]Arkadaslar ek olarak , gunluk kalori ihtiyacını almasam mesela 2600 ben 2000 veya daha az alsam . ( Kaslara hacim kazandırmak ıcın kılo almam gerekmıs ) Onun yerine protein ve karbonhidrat ihtiyaclarımı alsam kaslarda gelısme olurmu ?
Buarada yaşım : 16
Kılom : 50
Boyum : 1.69 cm[DOUBLEPOST=1404944458][/DOUBLEPOST]Arkadaslar ek olarak , gunluk kalori ihtiyacını almasam mesela 2600 ben 2000 veya daha az alsam . ( Kaslara hacim kazandırmak ıcın kılo almam gerekmıs ) Onun yerine protein ve karbonhidrat ihtiyaclarımı alsam kaslarda gelısme olurmu ?