Konu Aç Butonu Yok

Konu açamıyorum yeni üyeyim bir Sorum oLcak,
16 Yaşındayım 1.70 Boy - 70 KiLo
Hergün 3x12 Şınav ve 5Kiloluk Dambıl çalışıyorum Bir zararı oLurmu? Boyumun uzaması yavasLarmı zaten pek uzun değilim
Yaşıma göre bunları yapmamda sakınca varmı yapmıyımı ?

Bendende size bir kaç soru...
Sizce bu soruların yeri burası mıdır bu konu mudur ?
Ve sizce Türkiyenin en kapsamlı vg forumunda bu soruların cevapları zaten yok mudur ?
Arama butonunu kullanalım lütfen.

merhaba ben 22 yasında 1,81 boyunda 88 kiloyum 2 aydır arkadasımla sıtemızde bulunan spor salonunda agırlık çalışıyorum vucudum sıkılasmaya basladı ama goruntu olarak cok erken bılıyorum ıstersenız resimde yollayabılırım antiraman olarak ılk absta 10 dakıka kosuyorum

sonra kollarım ıcın
100 kere agırlık 4 olmak uzere stadibg cable oush down yapıyorum

50 kere leg eztension dış bacak

ab crunch karın sıkıştırma 100 kere

ıncline sit up eğik sehpa mekik 50 kere

bunları tekrarlıyorum 2 saat gibi spor yapmaktayım

sımdı GASPARI NUTRITION AMINO MAX 8000 satın aldım 4 spor oncesı 4 spor sonrası almayı dusunuyorum ama bana gunde hangı hareketlerı yapmamı onerırsınız bır program yapma sansınız varmı spor salonuna arkadasımla 2 gunde bır gıdıyoruz ciddi dusunuyorum gercekten vucdum icin kas yapmak istiyorum siz degerli hocamızın yardımınıda bekliyorum

iletisim
[email protected]

ben 16 yaşındayım 15 20 dk yapıyorum bu calışmayı 1,5 senedir ve istediğim gelişmeyi alamadım bir program yazarsanız sevinirimbench_O

bence kendi programını oluşturmalısın,
1,5 senedir yapıyo olman ve istediğin gelişmeyi alamamanın birçok nedeni olabilir düzenli beslenmiyor olman, yaptığın hareketler yada antreman öncesi ve sonrası yapman gerekenleri yapmamandan kaynaklanıyor olabilir

sana yardımcı olacak bir başlık var
  1. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t4738.html

Arkadaşlar 16 yaşındayım.Gün aşırı olarak şınav,mekik,barfiks çekiyorum ve pazu için hareketler yapıyorum.Boy uzamasını durdurur mu?Barfiks zaten uzatır bile.Şınav ve mekiğin bir sakıncası varmı?Forumda büyük çoğunluk durdurmaz diyor fakat tekrar forumda ararken bir kişi durdurabileceğini söylemişti.Kesin bir bilgi var mı?

Soru sormayacak olsaydım üye olmazdım, gerçekten sıkıntı çekiyorum ve soru sormam lazım bilen insanlara..
Forumu taradım ama benzer bir sorun bulamadım..Hele ki bayansanız bu konularla ilgili döküman bulmak daha da zorlaşıyor. Erkekler için kalıplaşmış belli başlı şeylerin hepsi bayanlar için geçerli değil sonuçta.
Bu bir hafta bekleme işi saçma olmuş.. İnsanın hevesini kırıyor..

bende yeni kayıt oldum, daha önce rahatsızlık geçirdim sorularım var ve vücut geliştirmeyi bırakmamam gerekiyor hayatım boyunca. yani ben 7 gün beklemek zorundamıyım?

Ben 96 doğumlu çocugum ama vücüd geliştirmye çok önem veriyorum bunu hep dengeli beslenerek yapıyorum ama karın kas çıkmıyor babam 2 k lük dumbeller aldı ama bu kaç kilo olması lazım bana herşeyi anlatırmısını lütfen kasım gelişirmine zaman

bakalım sitedeki ilk mesajım sana kısmetmiş.kardeşim 96 doğumluyum diyorsun ve kas yapamıyorum diyorsun.1.si yetişkin insanlara göre(20-25 yaş arası) senin kas gelişimin daha zor olacaktır bu gayet normal.2.si yağ oranın önemli.Sonuçta kas yapamayabilirsin ama yağ yakarak karın kaslarını belirginleştirebilirsin.5 kglardan daha ağır dumbellarla çalışmanı pek önermem ben aynı hataya düştüm ve boyumun uzaması durdu.internette ve bu forumda karın kası bölümünde egzersizler var onları düzenli yap ve yağ yakımına bak.ama dediğim gibi bu yaşta bir yetişkin kadar kas hacmi bekleme.yardımcı olabildiysem ne mutlu

Çok saçma bir uygulama olmuş, 2 aydır salona gidiyordum, bıraktım, evde yapmam gerekenleri soracaktım.Kaç kişi 2 ay sonra bırakıp evde çalışma için konu açmış olabilir ki? Neden 1 hafta bekliyorum soru sormak için?

Back
Yukarı