Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
S.A. Arkadaşlar Dertleşme Bölümünde Konu Açmak İstiyorum Fakat Konu Aç Butonu Yok Piyasada, Size Sormam Gereken Birkaç Sorum Var Ama Konu Açamıyorum...
Ben 96 doğumlu çocugum ama vücüd geliştirmye çok önem veriyorum bunu hep dengeli beslenerek yapıyorum ama karın kas çıkmıyor babam 2 k lük dumbeller aldı ama bu kaç kilo olması lazım bana herşeyi anlatırmısını lütfen kasım gelişirmine zaman
Belkide bu bir haftada forumu gezersen cok acil ve cok spesifik oldugunu dusundugun sorularının herkes tarafından sorulmus oldugunu ve bırcok kısı tarafından da cevaplanmıs oldugunu gorursun..
Eger gercekten soruların, sorunların cıddı ve genel sorular degılse bu durumda da 7 gun beklemene deyecektır..
hernekadar vücutgeliştirme ve fitness ile ilgili acil diye bir şey söz konusu olmasa da emin olun tüm acil soruların cevapları forumda arama yaptığınızda karşınıza çıkacaktır..
ör : " bkz : gelişmiş arama - sadece başlıklarda arama"
Yahu merak ettim nasil bu kadar acil olabiliyor, hani ole 3-5 saatte olacak bsise bu vucut gelistirme olayi soyleyin bizde yapalim. harcanan bu kadar emege paraya yazik!