Kondisyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ram55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ram55

Üye
Selamın aleyküm
Aklımda takılan bir soru sormak istiyorum sizlere
ben 16 yaşındayım 163 boy ve 65 kiloyum kas var biraz allaha sükür.
Yazları ağırlık calısarak + olarak kiloyu biraz düsürmek için başta 30-40 dk kosu , ardından , boks torbası üstünde çalışma ( kalori yakmak için) peşindede ağırlık çalışmak istiyorum vücut için.
Fakat aklımdaki sorular söyle ; Boks ve Kosma kasları eritirmi bir kac yerde böyle okudum iste kasları eritir filan diyorlar bu soruma cevap almak istiyorum.
Diğer sorum ise , 16 yasındayım ben bunları yapsam boy 163 'den fazla cıkmazmı yani takılır kalırmıyım ağırlık yüzünden ?
Ve son sorumda. 16 yasındayım yağları eritmek icinde Lcarnitine , power plus yani bu yağ yakıcılardan kullanmak istiyoyurum önerirmisiniz ?

bu soruların tamamının cevabı forumda mevcut.muhtemelen kapanır başlığın.ama aradım bulamadm dersen pmden yada buradan yaz anlatayım merak ettiklerini.

Forumu araştırsana o yazdıklarının hepsini bir günde yaparsan ya hareketlerin hakkını veremiyeceksin yada 3-4 ay sonra kalpten gidiceksin düzenli çalışcan boks diyon koşu diyon ağırlık diyon ohoho olurmu
Güzel bir program bul forumda var yeni başlayanlar için bir gün onu yap diğer günde koş + boks

Selamın aleyküm
Aklımda takılan bir soru sormak istiyorum sizlere
ben 16 yaşındayım 163 boy ve 65 kiloyum kas var biraz allaha sükür.
Yazları ağırlık calısarak + olarak kiloyu biraz düsürmek için başta 30-40 dk kosu , ardından , boks torbası üstünde çalışma ( kalori yakmak için) peşindede ağırlık çalışmak istiyorum vücut için.
Fakat aklımdaki sorular söyle ; Boks ve Kosma kasları eritirmi bir kac yerde böyle okudum iste kasları eritir filan diyorlar bu soruma cevap almak istiyorum.
Diğer sorum ise , 16 yasındayım ben bunları yapsam boy 163 'den fazla cıkmazmı yani takılır kalırmıyım ağırlık yüzünden ?
Ve son sorumda. 16 yasındayım yağları eritmek icinde Lcarnitine , power plus yani bu yağ yakıcılardan kullanmak istiyoyurum önerirmisiniz ?

1-30-40 dk koşu ardsından boks torbası sonra ağırlık çok fazla yeniden düşünmelisin bence.
2-Kosma ve boks kasları eritmez forumda okumuştum boks beyaz kas liflerini geliştiriyormuş
3-Bence çok fazla ağırlık kaldırmamalısın dersen ben 5-10 kg dambılla çalışıcam olurda gidip 50-60 kilo altına girme boy uzamasını engeller.
4-Yağ yakıcı yerine cardio yap ben genelde karşıyım bu tip şeylere yinede sen araştır uzmanına sor

Son düzenleme:
boks ve kosmayı cardio amacıyla yapacaksın galib****ardioda kalp atışını belli bir seviye üzerine çıkarıp amaç yağ yakmak.iyi beslenirsen kas yakımı falan hikaye olacak.ama yağsızsan aşırı kardiyoya gerek yok tabi.

squat ve bazı press hareketlerinin boy uzatmaya engel olucu etkisi var.fakat bu yaşta bu kiloyla ne kadar ağır çalışabilirsin oda malum.çok ağır olmadıkça etkisi olmayacağı görüşündeyim fakat gene son karar senin.

kilon çok fazla değil.ne kadar yağın olabilir ki vücudunda?bu yüzden ben yağ yakıcı önermem.düzenli cardio ve beslenme programıyla kolaylıkla halledebilirsin.

boks ve kosmayı cardio amacıyla yapacaksın galib****ardioda kalp atışını belli bir seviye üzerine çıkarıp amaç yağ yakmak.iyi beslenirsen kas yakımı falan hikaye olacak.ama yağsızsan aşırı kardiyoya gerek yok tabi.

squat ve bazı press hareketlerinin boy uzatmaya engel olucu etkisi var.fakat bu yaşta bu kiloyla ne kadar ağır çalışabilirsin oda malum.çok ağır olmadıkça etkisi olmayacağı görüşündeyim fakat gene son karar senin.

kilon çok fazla değil.ne kadar yağın olabilir ki vücudunda?bu yüzden ben yağ yakıcı önermem.düzenli cardio ve beslenme programıyla kolaylıkla halledebilirsin.

Sana çok teşekkür ederim abi. :) 50-60 kilo altına yatmasam
30-40 kilo altına yatsam bir etki olmaz yani boyda ?

yok yok etkisi olmaz.senin soruların olursa pmden de yardımcı olabilirim tekrar.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : kondüsyon

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı