en az senin kadar biliyorum lafına gülsem mi ağlasam mı bilemedim,emin ol benimle bu konularda muhabbete girsen 5 sn'de bir o ne?o ne?diye sorar durursun o yüzden terbiyesizlik etmenin anlamı yok zaten kimin neyi ne kadar bildiğini aklı başında olan herkez anlıyor ,benim hatam senin gibi genç ve hevesli bir arkadaşla polemiğe girmek oldu...
o gösterdiğin başlıktaki değerli hocalar benim dediğim şeyi söylüyor zaten insanlar nerden ezberlemiş bu az ağırlık çok tekrar saçmalığını diyorlar, link verdiğin başlığı önce bir adam akıllı oku, ondan sonra gel burda ahkam kes, ben bu işe hayatını verip te az ağırlık çok tekrar diye saçmalayan birisini görmedim, bu sporda tekrar söylüyorum çok ağırlık çok tekrar vardır,100 kg ile 5 tekrar yapıyorsan,60 kg ile 15 tekrar yaparsın, 10 kg ile 60 tekrar yapmassın, bu sporda böyle birşey yok,saçmalayıp durma,ayrıca çok net söylüyorum haddini de aşma,16 yaşında 1-2 ay takılarak bu sporda bir tecrübe kazanamazsın, sen şu an farkında değilsin ama inanılmaz komik bir duruma düşüyorsun sana tavsiyem, foruma bir süre post atma, doğru düzgün oku bilgi edin...
16 yaşındaki ergen gelmiş burda ben de senin kadar bilgiliyim bu sporda diyor gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemedim...