kilicaslan17
Üye
8 aydır fitness ile uğraşıyorum. İlk 4 ay cut yapmak için ağırlık+kardio çalışıp kalori açıklığı oluşturarak 15 kilo verdim. Bu süre boyunca kol ölçüm 38cmden 35cmye düştü.
Sonraki 4 ay kiloyu dengede tutacak bi programla ağırlık ve 30dk kardio ile devam ettim. Kolum 35ten 37ye çıktı.
8 ayda dumbell curl hareketinde 5kg dumbell'lardan 10kg'liklere anca çıkabildim. Barbell curl yaparken de barla birlikte 22kg kaldırabiliyorum. 4 aydır 85kiloyum. Boyum 185.
Mevcut biceps programım: Dumbell Curl, Hammer Curl, Barbell Curl. Hepsi de 15-12-10-8 tekrar, sırtla aynı gün.
Mevcut triceps programım: Push Down, French Dumbell Press, Kickback. Hepsi de 15-12-10-8 tekrar, göğüsle aynı gün.
Pazartesi ve cuma biceps, salı ve cumartesi triceps günüm.
1 aydır yemek listem:
Sabahları 4 köy yumurtası, 200gr yağsız köy peyniri
Öğlen 150gr tavuk göğsü + karbonhidrat (bulgur,makarna,yulaf vs)
Spor sırasında bcaa+glutamin
Spor Sonrası Whey
1 saat sonra 150gr tavuk göğsü+karb
Akşam yine 30gr proteine ulaşacak bakliyat,balık+karb
Yatmadan önce 1 ölçek casein+300 ml süt veya 800ml süt
Bu gelişimi çok çok yavaş buluyorum, sorun nerde olabilir?
Sonraki 4 ay kiloyu dengede tutacak bi programla ağırlık ve 30dk kardio ile devam ettim. Kolum 35ten 37ye çıktı.
8 ayda dumbell curl hareketinde 5kg dumbell'lardan 10kg'liklere anca çıkabildim. Barbell curl yaparken de barla birlikte 22kg kaldırabiliyorum. 4 aydır 85kiloyum. Boyum 185.
Mevcut biceps programım: Dumbell Curl, Hammer Curl, Barbell Curl. Hepsi de 15-12-10-8 tekrar, sırtla aynı gün.
Mevcut triceps programım: Push Down, French Dumbell Press, Kickback. Hepsi de 15-12-10-8 tekrar, göğüsle aynı gün.
Pazartesi ve cuma biceps, salı ve cumartesi triceps günüm.
1 aydır yemek listem:
Sabahları 4 köy yumurtası, 200gr yağsız köy peyniri
Öğlen 150gr tavuk göğsü + karbonhidrat (bulgur,makarna,yulaf vs)
Spor sırasında bcaa+glutamin
Spor Sonrası Whey
1 saat sonra 150gr tavuk göğsü+karb
Akşam yine 30gr proteine ulaşacak bakliyat,balık+karb
Yatmadan önce 1 ölçek casein+300 ml süt veya 800ml süt
Bu gelişimi çok çok yavaş buluyorum, sorun nerde olabilir?