Kolum büyümüyor!!!!!!

bence bir gün açlış bir gün dinlen şeklinde antreman yap
artı daha bukadar erken dönemde süpersetler falan gerekmemeli
platoya ulaştığında başvursan daha iyi olur

Katılıyorum. Zaten süpersetin mantığı hacimden sonra parçalamaya yönelik heleki böyle bir durumda biceps e süperset girersen o kol büyümez heleki yıkım yaşatırsan eski haline getirmen çok zamanını alır...

Boyumuz aynı ama o boya kilo çok az. Ben 2 ay önce 69 dum ona rağmen zayıftım şu an 73 kiloyum ve 75-76 ya kadar çıkmayı düşünüyorum kilo aldırıcı takviyelere fln gerek yok nasıl dersen grievous ve aranel in dediği gibi tavuk pilav yiyerek :)
Bu sayede adele olarak kilo alırsın doğal olarak kütlen artar. benim 2 ayda tüm bölgelerde 2-3 cm gelişme oldu tabiki sağlam bir antrenman ve beslenme programı ile...

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye/grievous-102479.htm
tavsiyeniz icin tesekkurler oguz karbonhidratta artışı saglayacagım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:50 ----------

Katılıyorum. Zaten süpersetin mantığı hacimden sonra parçalamaya yönelik heleki böyle bir durumda biceps e süperset girersen o kol büyümez heleki yıkım yaşatırsan eski haline getirmen çok zamanını alır...
sadece gogus ve omuz gunumde superset var..

Süperset girmemeni tavsiye ederim. Salona gidip gitmediğini yazmamışsın ama öyle bir durumun var ise eğitmenine/hocana sor derim. Detayını verir...

senin gibi 3 aylık biir sporcu için 12 set biceps çok ağır gelir ve muhtemelen kolların overtrain oluyordur.biceps için 8-9 set yaparsan çok daha yararlı olacağını görürsün zaten çok küçük bir kas
ayrıca ağır giricem diye ağırlığı diğer kas guplarına dağıtma nizami ve yavaş yapmak çok önemli ve diğer arkadaşların da dediği gibi kolları büyük gösteren biceps değil tricepstir kolay gelsin

senin gibi 3 aylık biir sporcu için 12 set biceps çok ağır gelir ve muhtemelen kolların overtrain oluyordur.biceps için 8-9 set yaparsan çok daha yararlı olacağını görürsün zaten çok küçük bir kas
ayrıca ağır giricem diye ağırlığı diğer kas guplarına dağıtma nizami ve yavaş yapmak çok önemli ve diğer arkadaşların da dediği gibi kolları büyük gösteren biceps değil tricepstir kolay gelsin
önerilerin icin sagol forzalazio tesekkurler.

Back
Yukarı