berkanbuskut
Üye
O biraz creatin disina cikiyoCell-Tech iyidir

O biraz creatin disina cikiyoCell-Tech iyidir
Ben sana marka kotu demedim , iyidir kotudur tartisilir bu urunu begenmedigimi soyliyeyim.MuscleTech markası iyidir birde tüp vardı 32 gr
Bu konuda tartismam!
Kullanip memnun kaldigim urunleride var tabiki ama herseyde iyi olcak diye bisiy yokBu konuda tartismam!
marka reklamcisimisin ?
Bu marka bilmemne bilmenenin serisi diye fiyat sisiriyo sadece ve reklam stratejisi iyi
urunleri normal kalitede (kalitesiz degil, digerlerinden cok cok farkida yok)
Evet kaslarını şişirir hacimlenirsin
aman kardeşim kulanma ilk su çekçeksin 3-2 kg sonra su geri gitmesi için dietvyapçaksın uğraşmaNeden creatin?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lütfen eksik bilgi verip, konu hakkında bilgisi olmayan üyeleri yanlış yönlendirmeyin.Evet kaslarını şişirir hacimlenirsin
Ben adama bunu gullan 5cm fark edecekmi yazdim ? Yardimi olur dedim Herhalde bu anabolc bisi degil fark yapmaz ama yardimci olur.Lütfen eksik bilgi verip, konu hakkında bilgisi olmayan üyeleri yanlış yönlendirmeyin.
Kreatinin su tutup tutmadığı kesin kanıtlanmış bir bilgi değil. Ben de birçok farklı marka kreatin kullandım ve ölçülerimde bir değişiklik olmadı. Bünyeden bünyeye değişir.
Kreatin kullanıp da hacim almayı beklemeyin. Alacağınız hacim de kreatinin su tutma etkisinden olacaktır zaten. Bırakınca bitecek bir etki.
O zaman bu şekilde önerelim yanlış anlaşılma olmasın. Kasları şişirir hacimlenirsin dersen o adam 5 cm de hacim bekler 7 cm de. Burada bazı üyeler kreatinin ne olduğunu dahi bilmiyor. Şimdiki cevabınız gibi daha detaylı önerme yaparsak faydalı olur.Ben adama bunu gullan 5cm fark edecekmi yazdim ? Yardimi olur dedim Herhalde bu anabolc bisi degil fark yapmaz ama yardimci olur.
Kanitlanmamis... bunlar pek onemli degildir Onemli olan tecrubedir ilk
kreatin bir cok profesyonel fitnesscinin yararli buldugu ve tavsiye ettigi supplementtir
Ben kendi tecrubemde gosterirki fayda verir.
Tabi bu isde cok iyi olup kullanmayanlarda vardirki onlarin kullanmama nedenleri kirmizi eti fazla yemelerindendir.
Bu konuda haklisinO zaman bu şekilde önerelim yanlış anlaşılma olmasın. Kasları şişirir hacimlenirsin dersen o adam 5 cm de hacim bekler 7 cm de. Burada bazı üyeler kreatinin ne olduğunu dahi bilmiyor. Şimdiki cevabınız gibi daha detaylı önerme yaparsak faydalı olur.