Kollarim yavaş mı gelişiyor

Kardesim bol bol fistik ye gece yatmadan gainer ic , sabah uyanir uyanmaz protein , antrenman oncrsi yarim ant yatim gainer

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kol gelişiminin yavaşlaması normaldir. Çap genişledikçe daha fazla kas inşası gerekir cm yi arttırmak için. Ayrıca hiç bir zaman ilk seneki gelişme olmaz. Emek sabır ve acı lazım biraz:)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

off be 34 de kaldım şaka gibi gitmiyor hay ben bu işin ama 41 cm limitim var bilek çapına göre sonjna dek gidiçem [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet kaslarını şişirir hacimlenirsin
Lütfen eksik bilgi verip, konu hakkında bilgisi olmayan üyeleri yanlış yönlendirmeyin.
Kreatinin su tutup tutmadığı kesin kanıtlanmış bir bilgi değil. Ben de birçok farklı marka kreatin kullandım ve ölçülerimde bir değişiklik olmadı. Bünyeden bünyeye değişir.
Kreatin kullanıp da hacim almayı beklemeyin. Alacağınız hacim de kreatinin su tutma etkisinden olacaktır zaten. Bırakınca bitecek bir etki.

Lütfen eksik bilgi verip, konu hakkında bilgisi olmayan üyeleri yanlış yönlendirmeyin.
Kreatinin su tutup tutmadığı kesin kanıtlanmış bir bilgi değil. Ben de birçok farklı marka kreatin kullandım ve ölçülerimde bir değişiklik olmadı. Bünyeden bünyeye değişir.
Kreatin kullanıp da hacim almayı beklemeyin. Alacağınız hacim de kreatinin su tutma etkisinden olacaktır zaten. Bırakınca bitecek bir etki.
Ben adama bunu gullan 5cm fark edecekmi yazdim ? Yardimi olur dedim Herhalde bu anabolc bisi degil fark yapmaz ama yardimci olur.
Kanitlanmamis... bunlar pek onemli degildir Onemli olan tecrubedir ilk
kreatin bir cok profesyonel fitnesscinin yararli buldugu ve tavsiye ettigi supplementtir
Ben kendi tecrubemde gosterirki fayda verir.
Tabi bu isde cok iyi olup kullanmayanlarda vardirki onlarin kullanmama nedenleri kirmizi eti fazla yemelerindendir.

Ben adama bunu gullan 5cm fark edecekmi yazdim ? Yardimi olur dedim Herhalde bu anabolc bisi degil fark yapmaz ama yardimci olur.
Kanitlanmamis... bunlar pek onemli degildir Onemli olan tecrubedir ilk
kreatin bir cok profesyonel fitnesscinin yararli buldugu ve tavsiye ettigi supplementtir
Ben kendi tecrubemde gosterirki fayda verir.
Tabi bu isde cok iyi olup kullanmayanlarda vardirki onlarin kullanmama nedenleri kirmizi eti fazla yemelerindendir.
O zaman bu şekilde önerelim yanlış anlaşılma olmasın. Kasları şişirir hacimlenirsin dersen o adam 5 cm de hacim bekler 7 cm de. Burada bazı üyeler kreatinin ne olduğunu dahi bilmiyor. Şimdiki cevabınız gibi daha detaylı önerme yaparsak faydalı olur.

Back
Yukarı