Kollarda damar çıkmaması için

Kollarda damar çıkmamasını nasıl sağlarız.Damar çıkıncı hoş bir görüntü olduğunu düşünmüyorum.Birde 4 kg iki dumbell var.Kollarıma az hacim lazım yeni dumbel mı almalıyım 8kg filan

büyük ihtimalle konu kilit yiyecek ama söyleyeyim çalıştkta damarların zorlanır ve genişler ve görünür bunu engellemeyezsin heleki vucut tipin yağsız ise o zaman daha belli olur güzel bir kas kütlesiyle damarlar enfes durabiilir biz damara hasretiz sen damar istemiyosun neyse iyi günler .d

büyük ihtimalle konu kilit yiyecek ama söyleyeyim çalıştkta damarların zorlanır ve genişler ve görünür bunu engellemeyezsin heleki vucut tipin yağsız ise o zaman daha belli olur güzel bir kas kütlesiyle damarlar enfes durabiilir biz damara hasretiz sen damar istemiyosun neyse iyi günler .d

Hoşuma gitmiyor benim pek :D Diğer sorum hakkında bir cevabınız var acaba kollarım çocuk kolu gibi.4kg dumbell'ım var 2 tane.Hacim için 8 kg mu almam gerekiyor

8-10 tekrar arası max ağırlık ile çalışırsan hacim kazanırsın 12-15 arası tekrar yaparsan define bir görünüm çkarırsın yani o kası daha şekillendirirsin. Tabii kide bunun yanında protein karbonhidrat ve yağ alımını unutmamak lazım bu işin %70-75'i beslenmede bitiyor unutma sen istediğin kadar çalış beslenmen düzenli değilse bir yere kadar gelişip ondan sonra yerinde saymaya devam edersin.

4 kg ile damar çıkmaz zaten herkes damar çıkartmaya çalışyo sen çıkarmamaya :D damar belirginleşmesi zayıflıktandır. Damarı çıkartmak ise ağır çalışmak ve nitrik asid kullanman lazım

ben 15 yaşında 1.70 boyunda ve 40 kiloyum 4 er kiloluk dambılla çalışıyorum gerçekten çok zayıfım bu dambıllarla çalışıp hem kilo alıp hem kas yapabilir miyim tabiki beslenmeme dikkat ederek ve protein tozları olmadan?

ben 15 yaşında 1.70 boyunda ve 40 kiloyum 4 er kiloluk dambılla çalışıyorum gerçekten çok zayıfım bu dambıllarla çalışıp hem kilo alıp hem kas yapabilir miyim tabiki beslenmeme dikkat ederek ve protein tozları olmadan?

doktora gitmende fayda var bence :S

Back
Yukarı