Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O yukarı kaldırma dediğin alete biz yeni başlayan 3 arkadaş olarak "GOD" diyoruz Yeni başlayıp onda 30 kiloda 3 set falan çıkarabiliyorsan helal olsun valla . Ben göğüs ve sırttan sonra ona geçip 15-15-20 son settede arkadaş seti bitirmeme yardım ediyor . (Setler 12-10-8 tekrar)
Hiçbir şeyin yok. Sağlamsın. Sadece ömrün boyunca düzenli sportif faaliyette bulunmadığın için vücudun inanılmaz şekilde hamlamış. Başka bir şeyin yok. En geç 2 hafta sonra ağrı sızı kalmayacak. İdmana gitmeye devam et. Herkes geçti bu yoldan.
İlk haftalarda böyle geçer. Hergün gidiyorsan tabiki Kaslar yorgun düşecektir bu durumda kaslarında sorun yoktur.Önce ilk 1 AY hafiften ağırlıktan(haftada 2.5kg - 5kg artırmalı) başlayarak tüm vücut çalışmanı öneririm direk şınav çekmekle olmaz kolların yeterli güçe ulaştıktan sonra şınava ve barfikse başlayabilirsin.
önerileriniz için teşekkür ederim bugün doktora gittim kollarda güçsüzlük anlamına gelen bir tıbbi terim yaralanması teşhisi koydu ilaçlar vs verdi çok hafif çalışmak şartıyla spora devam edebileceğimi söyledi bir nebze de olsa mutluluk duydum