Kollarım çok zayıf

Merhaba çok skinny bi insan değilim , kiloluydum ve sporsuz diyet yaptım zayıfladım baya ama sanırım kaslarımda eridi. Şuan kollarım özellikle biceps çok zayıf 5 kg konstanre curl bile yapamıyorum . Kollarım zayıf olduğu için diğer bölgelerimide tam çalıştıramıyorum. Ne önerirsiniz ? yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden

Merhaba çok skinny bi insan değilim , kiloluydum ve sporsuz diyet yaptım zayıfladım baya ama sanırım kaslarımda eridi. Şuan kollarım özellikle biceps çok zayıf 5 kg konstanre curl bile yapamıyorum . Kollarım zayıf olduğu için diğer bölgelerimide tam çalıştıramıyorum. Ne önerirsiniz ? yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden
kaç kiloya kadar düştün boyun kaç cm

10 kilo düşmüşsün. İyi bir beslenmeyle kilo alarak eskisinden daha fazla ağırlık kaldırabilirsin hemde tekrar sayılarını çoğaltarak. Moralini bozmaya hiç gerek yok bence
kiloyu dert etmiyorum da işte güçsüz hissediyorum o sıkıntı biraz ama zamanla duzelir inşallah . teşekkürler cevabın için :)

kiloyu dert etmiyorum da işte güçsüz hissediyorum o sıkıntı biraz ama zamanla duzelir inşallah . teşekkürler cevabın için :)
bende 62 kiloyum ve ektomorfum :) Bileklerim o kadar inceki anlatamam bi kız bileğinden farksız. Kilo desen en fazla 64e çıktım ondada beslenmeden 100 kalori çıkarsam bile kilo düşüyorum haline şükret :D Ama kafamı başka şeylere odakladığım için sorun olmuyor

Back
Yukarı