koldaki az gelişme

3 aydır badi yapıyorum heryerden ölçü alırken kollada 3 ayda 0 gelişme var şekil alıyo ama büyümüyor

antreman
haftada 2 kere yapıyorum
omuzdan sonra

5 set barbel curl x10
3 set pushdown x10
3set sehpa arasıinip kalkıyorum xMAX

başlamadan önceki ölçülerim

kilo:61
omuz:103
gögüs:93
bel:81
kol:30

suan ki ölçüler

kilo:62
omuz:109
gögüs:93( gögüsdeki yağları eriitm o yüzden gelişim olmadı)
bel:80
kol:30

neden 3 ayda 0 gelişim oldu neler yanlış yapmış olabilirim çözüm önerileriniz nedir

büyük ihtimal beslenmen çok yetersiz,çünkü ilk 3 ay sade ekmek bile yesen,o programla bile 3 cm kolun büyür normalde.İmkansızı başarmışın :D

Ayrıca şunu eklemeliyim,kol kaslarını haftada 2 kez değilde 1 kez çalıştırsan daha iyi olur ölçü alman açısından.3 ay geçmiş sonuçta,biceps ve triceps olarak farklı günlerde 3 er hareketten 8 civarı tekrarla çalış.Birazda düzgün beslenmeyi dene,bilmiyorum yeterli bilgin varmı beslenme konusunda,eğer yoksa araştır ihtiyacın olanları ye.

Ben bu programdan birşey anlamadım sizmi yaptınız? forumda örnek programları ınceleyın fıkır sahıbı olun

haftada 1 kere calısın nacizane önerım bıcepsle trıcepsı asla aynı gun çalışma kucuk bır kası geregınden fazla yorarsan gerıye gıder:)

hocam yazdı programı bende değiştircem bu programı başka bir öneriniriz varmı

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

birde parçalı sisteme geçebilirmiyim artık

Anlamadım ; kol için haftada iki gün içerisinden yaptığınız hareketler sadece bunlarmı ( kol için)

5 set barbel curl x10
3 set pushdown x10
3set sehpa arasıinip kalkıyorum xMAX

Bence biliçli bir sporcu değilsin okumalısın,bilgisiz hoca kurbanı olma oku daha 3 ay olmus ve supplement desteğim cok iyi diosun,zamanına yazık etme biliçli yap ve isteğine ulaş.

Back
Yukarı