Kola yerine ne içebilirim?

Aynen ayran içebilirsin ama illaki asit kullanacağım diyorsan haftada bir kere sade soda içmeni tavsiye ederim limonluda olabilir limon direnci arttırır.. Şekersiz limonata filan içebilirsin aşırıya kaçmadan arada fanta gazoz tüketebilirsin ama aşırı derecede değil tabiki kola kadar zararlı değiller ama :)

Soda değil onun adı maden suyudur, SODA yapay asit basılmış GAZLI içecektir, maden suyu ise doğal mineralli bir sudur.
Maden suyunun vücuda bir zararı yoktur, içerdiği doğal mineraller günlük ihtiyacınız olan minerallerdir, mümkünse günde 2 şişe beypazarı içerim.
Meyve aromalı maden sularının içerisinde şeker bulunur, o yüzden sade olarak tüketin, illaha aromalı olsun dersen limon sık 10 numara olur.

Vallah gazlı içeçeklerin aynı klasmanda tek alternatifleri diet içecekler. Onu da litrelerce tükettikten sonra pek bir kıymeti yok. En iyisi diyet içecekleri kararında tut, su alımını da ihmal etme.

alkolsüz bira (alkollüsüne alıştıysan içmen hoşuna gitmez ama :) ), ayran veya tatlandırıcılı limonata :) diyet kolalar bana daha tatlı geliyor o nedenle içmiyorum. alkolsüz bira ben içemiyorum alkolüsünü zaten gereğinden fazla tükettiğim için benim kendi kullanıpta tavsiye ettiğim tek şey ayran gerisini forumdan edindiğim bilgilerle tavsiye edeibliyorum

bence sade sodaya lımon sıkarak dene lımonlu meyve aromalı soda kullanmıyorum ben haftada en fazla 2 3 tane ıcın dıyenlerde var ancak ben gunde 2 adet tuketıyorum 200x2 =400 ml kadar gunde 330 ml lık uludag sekersız lımonatada ıcebılırsınız :D

Back
Yukarı