Arkadaşlar benim boyun 1.80 kilom 65 yağ kas ölçümü yaptırdım %1.1 yağ çıktı. Daha önceden bir çok spor yaptım.Fit bir vücudum var bel ince omuzlar geniş. Fakat kollarımdan çok şikayetim var. Çok inceler ve uzunlar bu yüzden daha çok sırıtıyor. Daha önce body yapmadım hiç. Fakat 7 kiloluk ağırlıklarla kol çalışıyorduk haftada 2 gün klüpde(basket). ağırlık kaldırmada falan sorun yaşamıyorum kollarım göründüklerinden bir hayli daha güçlüler
. Fakat ben kalınlaşmalarını istiyorum kısa sürede. Bunun için nasıl bir antreman yapmam gerekir. Protein,gainer creatin falan almam gerekirmi gerekirse hangisi yada hangileri gerekir yardım ederseniz çok sevinirim.
Ve adonis meselesi.Yağ oranı az olduğundan olsa gerek 1ay gibi kısa bir sürede karın kaslarım oldu.Bilinçsizce adonis çalışdım 1-2 hafta adonisler belirginleşti fakat ben tamamen belirginleşmelerini istiyorum. Bunlar için nasıl bir antreman programı yapmam gerekir. Yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim

Ve adonis meselesi.Yağ oranı az olduğundan olsa gerek 1ay gibi kısa bir sürede karın kaslarım oldu.Bilinçsizce adonis çalışdım 1-2 hafta adonisler belirginleşti fakat ben tamamen belirginleşmelerini istiyorum. Bunlar için nasıl bir antreman programı yapmam gerekir. Yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim
Son düzenleme: