Mevcut kilonuz nedir ? 1 ayda 3kg kas sasirtici
Biz kimle muhattap oluyoruz suan, Hanım mı yoksa erkek mi? 24 cm kol demissiniz?Aslında şöyle.Yağ kas ölçümü yapıldığı gün 47,8 çıktım. 1 ay oldu 50-51 arası değişiyor gramla.Birde beslenmeye başladım artık
Bir bayan içinBiz kimle muhattap oluyoruz suan, Hanım mı yoksa erkek mi? 24 cm kol demissiniz?
I believe in Fitness
Bayan iseniz 1 ayda 3 kilo kas kazanmanız imkansızdır, belki erkekler ilk ay 2-2,5 kg kas kazanabilir, 3 kilo nadir. Sonra ki aylarda 1'er 1'er gider ilk yılda. Analizde yanlışlık var, ayrıca yağ oranınız %5 çıkmış, buda imkansız. 5% yağ demek, deriyi çimdiklediğinde oyun hamuru gibi şekil alması demek, bunu korumakta zor sağlam yemek yeyince o da gider. Bence Caompound egzersizlerle 5x5 strength program uygulayıp devam etmen en iyisi olacaktır. Sinir sistemi ve kasların uyum halinde olacak, ağrı sızı olmayacak. Fit olacaksın. Kas büyütmek istiyorum dersen, onun için daha farklı beslenmen daha farklı idmanlar yapman gerekir sen bilirsin. Sen ne istiyosun beklentin ne bilmiyorumBir bayan için
Sanırım benim ölçümlerimde hata var.Herkese teşekkür ederim