Kol Bileklerim Aşırı İnce

d vitamini kalsiyum en olmadı growth hormon, tabi bu son söylediğimi doktor söylerse alırsın

d vitamini kalsiyum en olmadı growth hormon, tabi bu son söylediğimi doktor söylerse alırsın
Hocam aile hekimim bana kansızlık için D vitamini vernişti fakat ayıptır söylemesi kabızlık yaptığı için bırakmıştım. 2 gün felan kullandım epey de iyi hissettirmişti bana mı öyle geldi bilmiyorum ama düzelme var gibiydi. Yani bileklerimde herhangi bir düzelme görmedim 2 gün kullandım sonuçta ama benim genel olarak durduk yere üşümem felan oluyor, ona iyi gelmişti.
İlacın yan etkisi öyleydi aslında ama madem işe yarayacak kullanırım bende.
Bir de hocam balık yağı kapsülleri var onları da kullanıyım mı?
Sabah aç karnına kullan demişti aldığım eczane.

balık yağı kullan, sağlığın içinde önemli :) d vitamini süt ürünleri ve güneş. Tabi genetik faktörü de var, herkesin kemikleri kalın olmaz

balık yağı kullan, sağlığın içinde önemli :) d vitamini süt ürünleri ve güneş. Tabi genetik faktörü de var, herkesin kemikleri kalın olmaz
Hocam bu arada bir kaç siteye baktım kemik gelişmesi için bir videoda 16 yaşına kadar demişler ben 18 yaşındayım hiç enine gelişme olmaz mı bilek kemiklerimde?
Bazı sitelerde de 20 yaşına kadar gelişir yazıyor.

22yaşına kadar kemik uçları kapanmaz gelişirsin

22yaşına kadar kemik uçları kapanmaz gelişirsin

Hocam peki kalsiyum ve D vitamini almaya başlayacağım fakat ek olarak dirseğe yakın olan bilek kasları var ya adını bilmiyorum tam olarak. O kasın hacmini dumbell ile nasıl arttıra bilirim?
Ve el barları var bende şu yuvarlak lastik gibi olanlardan ve yaya göre aşırı sert. Bunun o dediğim kas bölgesinin hacmini arttırır mı?

dışarıdan takviyeler,uğraşlar vs. etkisi çok minimal,hele bu yaştan sonra.genetik bir durum maalesef.benim de bileklerim 15cm,kilo almanın dışında maalesef yapılacak bir şey yok,kilo aldıkça birkaç cm de olsa gelişme oluyor.

dışarıdan takviyeler,uğraşlar vs. etkisi çok minimal,hele bu yaştan sonra.genetik bir durum maalesef.benim de bileklerim 15cm,kilo almanın dışında maalesef yapılacak bir şey yok,kilo aldıkça birkaç cm de olsa gelişme oluyor.

Hocam nasıl genetik olabilir ki ailede benim gibi ince kol bileği yok :D
Yani en ince bilek babamda onun bileği benim bileğimin 3 katı diyebilirim :D

Peki orayı nasıl yağlandırabilirim en azından yağlı olsun da kalın görünsün sıska durmasın :D

Back
Yukarı