Kol Büyüklüğü?

guardbody 2004 deki hedefinin oldukça üzerine çıkmışsın tebrikler.

hacim isteği bitmek bilmiyor:D
vay be.demek okadar zaman geçmiş.o kadar sürede zaten taş kaldırsam gelişmesi lazımdı.şaka bir yana o zamandan bu yana uzun aralar verdim ve her verdiğim aranın dönüşünde eski ölçülerimi daha kısa sürede yakaladım ve platoya daha geç yakalandım.yani her bırakışım bir avantajdı.yerinde ve zamanında dinlenmek işin ana teması;)

vay be.demek okadar zaman geçmiş.o kadar sürede zaten taş kaldırsam gelişmesi lazımdı.şaka bir yana o zamandan bu yana uzun aralar verdim ve her verdiğim aranın dönüşünde eski ölçülerimi daha kısa sürede yakaladım ve platoya daha geç yakalandım.yani her bırakışım bir avantajdı.yerinde ve zamanında dinlenmek işin ana teması;)

Ayne katılıyorumthums:: Bende uzun aralar verdim ve dediğin gibi ölçüleri yakalamakta

ve geliştirmekte kolay oldu.Belkide kaslar devamlı uyarılmak ve monoton şekilde

dinlenmelere zamanla alışıyor, tepkileri azalıyordur. Uzun aralar verilmek

zorunda kalınsa bile bence mideyi boşlamamak gerekir ki fazla yağlanmanın

önüne geçebilinsin.

benımkıler 43 ama agırlık calıstıgım zaman 45,5 gordum sımdı yıne agırlıga baslıyacam ınsallah daha cok guclenırım kılo alırım :D

klim 84 kollarım sol 39.5 sağ 40 bu işi uzun süredir yapan tecrübeli arkadaşlar kolları byütmek için ne kullanmalıyım yada nasıl bir proğram yapmalıyım ayrıca biraz kilo problemimde var

kasılmadan 31 kastığımda 36.5 işte bu rakamlardayım 5aydır aynı kaldım genişlemiyor daha yahu. 93 doğumluyum yaş mı elvermiyor napıyor sinir oldm parçalanmış 40cm kol istiyorum.

2004 den bir mesajını okudum demin en fazla 86 yazmışsın şimdi 100 lerdesin =)

henüz vg çalışmaya başlamadım kollarım şuan şoğuk 35.5 cm 17 yaşındayım boyum 1.80 kilom 88 başımıza birşey gelmezde devam edersek 2 yıl sonra tekrar yazacağım kolumun ölçüsünü bakalım bizde yol kat edebilecek miyiz :)

benim yaşım 16 boyum 1,72 kg 70 kolu soğuk 39cm sıcak 41cm ... bi arkadaş böle demiş ya vg de 40 cm kol çok başarılı bi koldur ve norml şartlarda 3 yıllk çalşma ile 19-20 yaşnda ve 1.72 boy olsa 80 kilo birnde anck olablr bu da en ii ihtimaldr. arkadşlr lütfen doru yazalm

Teşekkür ederim trabzon61;

2006 yılından beri bu sporun içindeyim ama aralıksız yapamadım tabi bu 3 yıl boyunca çeşitli nedenlerden dolayı her yıl en az 4 ay ara vermek zorunda kaldım malesef.

9 aydır ise aralıksız devam ediyorum aralıkda ise malesef askerlik nedeniyle 6 ay daha ara vermek zorunda kalıcam.

Aslına bakarsanız hatalarla dolu 3 yıl geçirdim spora başladığımda 56 kıloydum kilo alma gazıyla 4 ayda 85 e çıktım yağ fıçısı oldum sonra onları vermeye çalıştım verdim tekrar hacim aldım en iyi dönemimde bu yıl oldu.

Ama şimdide askerlik girdi araya bakalım 6 ay sonra dönünce umarım her şey daha güzel olucak.Ama yanlışlarım kötü bir tecrübe olsada aslına bakarsanız bana çok şeyde kazandırdı.o nedenle dönünce herşey daha güzel olucak benim için:=)

Son düzenleme:
benim yaşım 16 boyum 1,72 kg 70 kolu soğuk 39cm sıcak 41cm ... bi arkadaş böle demiş ya vg de 40 cm kol çok başarılı bi koldur ve norml şartlarda 3 yıllk çalşma ile 19-20 yaşnda ve 1.72 boy olsa 80 kilo birnde anck olablr bu da en ii ihtimaldr. arkadşlr lütfen doru yazalm

trabzon61 ne kadar saçma konuşuyosun ya. ne alaka 3 yıl çalışma yok 1.72 boyu olan birisinin 70 kg de 39 cm kol imkansız olması:@ öyle şeymi var ilk defa senden duyuyorum. azıcık araşdır ne kilolarda kaç cm kol olduğunu. o zaman 70 kg de yarışan sporcuların kolları senin deyiminle 35 i geçmez. herkes yarışmacı o zaman he. vücut bi bütündür kminin omzu atar kiminin göğüsü kiminin kolu bunu kilosuna göre değerlendiremezsin. az mantıklı ol tecrüben yoksa ne diye konuşuyorsun.

jarhead sen 14 aylık tecrübenle benim 96 yıllık tecrübem okudugum okulu ve master ımı karşılaştıryrsn sanırım. 70 kilodaki yarşmacılar 40 kol yapar ama bu arkadaş yarışmacımı değil yaşı kaç 16 ve kaç yıl yapmş 1 yıl sence olursa hiç bişey demiyorum

jarhead

Eski üyesiniz.
Sizden de üyelere karşı üslubunuza dikkat etmenizi rica ederim.
Her ne kadar karşı tarafın tecrübesiz veya bilgisiz olduğunu düşünüyorsanız da bunu kırıcı olmayan ifadelerle belirtelim.

Foruma örnek olmanız ricamdır.

Back
Yukarı