kol antremanı sırasında güçsüzlük

arkadaşlar özellikle şu kol antremnı sırasında kendimi güçsüz hissediyorum diğer bölgeleri çalıştırdığımda sorun yok ama kol beni yoruyor gerçekten ilk önce bicepsi sonratricepsi çalıştırıyorum triceps çalışırken bi sorun yok ama biceps de barbell curl den sonra dumbel curl,hammer cur ve preacher curl de aşırı şekilde yoruluyorum acaba bu psikolojik mi neden bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim hepsini 3 set yapıyorum

Barbel curl un kilosunu düşür. Ayrıca ön ve arkakolu aynı gün çalışma derim. Ha ilk 1 aylık süreçteysen yani her adeleyi aynı gün çalıştırıyorsan, hafif kilolarla olabilir.

Barbel curl un kilosunu düşür. Ayrıca ön ve arkakolu aynı gün çalışma derim. Ha ilk 1 aylık süreçteysen yani her adeleyi aynı gün çalıştırıyorsan, hafif kilolarla olabilir.

farketmez triceps ile biceps birbirinden bağımsız 2 kas grubu ayrıca göğüs biceps tavsiye etmem göğüsden sonra bicepsdeki perfonmans düşük oluyor tabi press hareketlerine bağlı ama sırt olabilir.

aynı gün biceps triceps çalışmasını önermiyorum kol küçük bir kas çok yormuş olursun buda ters etkş yapar büyümek yerine dahada küçülür

msxx sizde göğüs günü büceps yorulur demişsiniz ama göğüs gününde bicepsi çalıştıran hareket yok triceps ile karıştırmıssın? sırt günüde biceps yorulmuş olmuyormu tüm sırt kanat ahreketlerinde biceps devreye giriyor üstüne birde nasıl çalışıyorlar o yorgunlukla ?

Back
Yukarı